Search

Βασικός ο Εβρίτης Κωνσταντίνος Γκιντίδης στην ήττα του Πανθρακικού από τον Ατρόμητο

Στην αρχική ενδεκάδα του Πανθρακικού ξεκίνησε για πρώτη φορά σήμερα στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ο Κωνσταντίνος Γκιντίδης από τον Έβρο.

Ο 17χρονος αμυντικός που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου έπαιξε και στα 90 λεπτά στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, με το νέο προπονητή του κλαμπ της Κομοτηνής Κώστα Βασιλακάκη να του δίνει την ευκαιρία.

O Γκιντίδης κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κόψει προσπάθειες των φιλοξενούμενων, δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής ειδικά αν συνυπολογιστεί πως πρόκειται για το “βάπτισμα του πυρός” και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.

Βέβαια, είχε και λάθος αντιδράσεις, όπως στα δύο γκολ του Τόνσο, (1ο και 3ο) εκεί που ήταν μέσα στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικκού που πέρασε σαν σταματημένους ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τους Θρακιώτες καθώς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά ο Γκιντίδης θα θυμάται σίγουρα αυτή τη μέρα για αρκετά χρόνια.

Photo Credit: xronos.gr

Share it