Search

Χώρισαν οι δρόμοι του Νίκου Γελαδάρη και της ΑΕΚ Έβρου (video)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Έβρου μετά από 1,5 χρόνο αποτελεί ο προπονητής Νίκος Γελαδάρης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο τέως πια κόουτς των «κιτρινόμαυρων» είναι ένας από τους πολλούς συμπατριώτες μας που αναζήτησαν την τύχη τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ο ίδιος έφυγε από την Ελλάδα για να δουλέψει στην Γερμανία.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα της ομάδας στο Facebook:

«Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στον πάγκο της Α.Ε.Κ Έβρου κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για μας. Ντυμένος πάντα με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας μας, δηλώνοντας παρών σε οποιαδήποτε πτυχή της καθημερινότητας του συλλόγου και οπλισμένος με το πάθος του ανθρώπου που λατρεύει το ποδόσφαιρο, ο Νίκος Γελαδάρης έδωσε στην ομάδα μας τον καλύτερο του εαυτό τιμώντας τον σύλλογο όσο και τους ανθρώπους τριγύρω του. Θεωρούμε μεγάλο μας προτέρημα που καταφέραμε να σ’ έχουμε προπονητή στην ομάδα μας. Δεν ήσουν απλά ένα στέλεχος, αλλά τόσο κομμάτι μας όσο και αρωγός της προσπάθειας μας. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα και να ξέρεις ότι σύντομα οι δρόμοι μας θα ξαναδιασταυρωθούν.

Με τιμή, οι φίλοι σου, το Δ.Σ Α.Ε.Κ. Έβρου»

Δείτε το όμορφο βίντεο που έφτιαξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το Νίκο Γελαδάρη:

Share it