Search

Τιμά τον Εβρίτη Μάριο Γκιούρδα ο ΠΣΑΤ!

Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, που ύψωσαν την ελληνική σημαία και την Ελλάδα στους αγωνιστικούς χώρους διαχρονικά, με το Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους, τιμά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στην Ετήσια Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, μέσω του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Στην ίδια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Banquet») με ώρα έναρξης 18.30, θα τιμηθούν επίσης με το Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς, η πρώην διεθνής πολίστρια Μάνια Μπικώφ και ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Μάριος Γκιούρδας.

Η πρώτη για τη σημαντική συμβολή της στον αγώνα διάσωσης των προσφύγων στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου κατά το 2016 και ο δεύτερος για την άμεση επέμβαση με την Πυροσβεστική στην οποία και υπηρετεί για τη διάσωση ανθρώπων – μεταξύ τους και ένα 9χρονο παιδάκι – που κινδύνευαν μετά από πυρκαγιά στον Πειραιά.

Στην 63η Ετήσια Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, θα παραστεί η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming.

Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Stoiximan.Gr.
Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης τα κανάλια Novasports.
Χορηγός της εκδήλωσης η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.
Υποστηρικτής της εκδήλωσης ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Πηγή: psat.gr

Share it