Search

Άνετο πέρασμα του Αρίων Ξάνθης απο το Σουφλί!

Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Αρίων Ξάνθης που πέρασαν με εντυπωσιακό διπλό το Σουφλί επικρατώντας του Έβρου με 46-91.

Οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας έδειξαν απο τα πρώτα κιόλας λεπτά πως δεν…αστειεύονται και πήγαν αποφασισμένοι στο Σουφλί για τη νίκη που θα τους επαναφέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η διαφορά ξέφυγε απο την πρώτη κιόλας περίοδο με τους παίκτες του Αρίωνα να παίρνουν διψήφια διαφορά πόντων την οποία ανέβαζαν όσο περνούσε η ώρα ακόμη περισσότερο. Ειδικά στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Αρίωνα ήταν εντυπωσιακή και με επι μέρους σκορ 8-29! ανέβασαν την διαφορά στο +30, για να χαλαρώσουν στην τελευταία περίοδο με το τελικό 49-91 να ολοκληρώνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Δίνοντας μάλιστα την δυνατότητα στο προπονητικό δίδυμο της Ξανθιώτικης ομάδας να δώσει περισσότερο χρόνο και σε αρκετά νεαρά παιδιά της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 11-23, 25-42, 33-73, 46-91

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Χρ. Παπαδόπουλος – Β. Αρβανιτίδης): Καλιαμπάκας 23(3), Αρβανιτίδης 4, Νυμφόπουλος 5(1), Ανδρέου 9, Στογιαννίδης 4, Δάλλας 1, Πεχλιβάνης 8, Πλατανίτης 8, Φώτης 2, Κυρλίδης 10(2), Αμοιράς 9(1), Μπουτσακτσή 8

Share it