Search

Τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο

Ανακοίνωση κατά την οποία ενημερώνει τους οπαδούς του συλλόγου για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο εξέδωσε ο Πανθρακικός την Τρίτη (13/12). Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θράκης θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τους «κυανόλευκους» την Τετάρτη (14/12), για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι τιμές στις οποίες θα ανέρχονται τα «μαγικά χαρτάκια» θα είναι έως 20 ευρώ, ενώ να προσθέσουμε πως οι φίλοι των «πράσινων» θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου αλλά και μέσω διαδικτύου.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός: «Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (14/12-15:00), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη (13/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη 13:30, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα έχουν και τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2016-17/

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP: 20 ευρώ για ενηλίκους 5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Θύρα 1: 10 ευρώ για ενηλίκους 3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας:

http://www.panthrakikos.com/eisitiria/eisitiria-diarkeias-2016-17.html

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!»

Share it