Search

Νίκη στο τάι μπρέικ για τις Αμαζόνες απέναντι στον Έβρο Σουφλίου (+20pics)

Με νίκη συνέχισαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου στο πρωτάθλημα του ανατολικού ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, καθώς επιβλήθηκαν του Έβρου Σουφλίου με 3-2 σετ, σ’ ένα παιχνίδι που είχε ανατροπές και αρκετές όμορφες φάσεις!

Οι αθλήτριες του Μάκη Δημητριάδη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-22. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενες περιόρισαν τα επιθετικά ατού των Αμαζόνων και βελτιώνοντας την υποδοχή και τις επιλογές στην επίθεση ισοφάρισαν σε 1-1 (22-25). Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι αθλήτριες του Παναγιώτη Τσιακμάκη και στο τρίτο σετ και έφεραν τούμπα το ματς μετατρέποντας το 1-0 σετ των γηπεδούχων, 1-2, κατακτώντας το τρίτο σετ με 21-25. Το παιχνίδι όμως έμελλε να έχει και άλλη ανατροπή, αλλά απ’ τις γηπεδούχες αυτή την φορά, που περιόρισαν τα λάθη τους, βελτίωσαν μπλοκ και υποδοχή, παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-14, και κατέκτησαν τους δύο βαθμούς της νίκης με το υπέρ τους 15-10 στο τάι μπρέικ.

Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι φέτος για τις Αμαζόνες, που έχουν απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα, με τον Έβρο Σουφλίου να γνωρίζει την δεύτερη ήττα του σε τρία παιχνίδια.

Τα σετ:

25-22, 22-25, 21-25, 25-14, 15-10

Οι συνθέσεις:

Αμαζόνες Μαΐστρου (Δημητριάδης): Μπαρή, Σιδηροπούλου, Γραμματικάκη, Δημητριάδου, Μαμούγκα, Κυριζάκη/ (λ) Μαυροκεφάλου, Κουκουρίδου, Ζώβα, Τσορμπατζίδου, Καραμπάση

Έβρος Σουφλίου (Τσιακμάκης): Πρεπούδη, Μίτσκα, Δεληγιάννη, Γερουλίδου, Κουτσούλα, Σαρδανίδου/ (λ) Κάλφα, Νονούδη, Βαλσαμίδη

Share it