Search

Η απίστευτη ταλαιπωρία της αποστολής του Πανθρακικού που ταξίδεψε στη Λέσβο μέσω…Αϊβαλί!(+video)

Σε μία εποχή όπου ο Ερντογάν βρυχάται σαν ανήμερο θηρίο, διεκδικώντας Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να λύσει το χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών με την στερεά Ελλάδα.

Έτσι όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Λέσβο, ή κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου από τη Βόρειο Ελλάδα, ταξιδεύουν οδικώς και με τα τουρκικά πλοιάρια μέσω της Τουρκίας για να έρθουν από μία Ελληνική πόλη, σε ένα Ελληνικό νησί !!!

Πρόσφατο παράδειγμα ο Πανθρακικός… Η ομάδα της Θράκης που αγωνίστηκε στα πλαίσια της Football League με την ομάδα της Καλλονής και ταξίδεψε από τη Βόρειο Ελλάδα μέσω Τουρκίας για να έρθει στη Μυτιλήνη.

Η απεργία της ΠΝΟ τους ανάγκασε να ταξιδέψουν από την Κομοτηνή οδικώς μέχρι το Αϊβαλί της Τουρκίας και από εκεί με το πλοιάριο της γραμμής στη Μυτιλήνη. Απίστευτη ταλαιπωρία όπως και η επιστροφή της αποστολής που θα γίνει και πάλι μέσω Τουρκίας.

Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι της αποστολής του Πανθρακικού δεν ήθελαν από σεμνότητα να σχολιάσουν το γεγονός αυτό. Όμως ήταν φανερή στα πρόσωπα των παικτών και των παραγόντων της ομάδας η απογοήτευσή τους.

https://www.youtube.com/watch?v=1kCFH0DjJiM

Πηγή: Lesvosnews.gr

Share it