Search

Επική ανατροπή της Δόξας Σιδηροχωρίου μέσα στο Κόσμιο επί του ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Θράκης, ο ΠΑΟ Κοσμίου υποδέχθηκε το Νέο Σιδηροχώρι. Μπορεί το Κόσμιο να καταλάμβανε την πρώτη θέση της βαθμολογίας, πριν την αναμέτρηση, όμως προερχόταν από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Ξυλαγανή, ενώ και το Σιδηροχώρι δεν τα είχε καταφέρει την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον του Σπάρτακου.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πήραν τη νίκη με 2-3, ανατρέποντας το αποτέλεσμα από 2-0! Η “Δόξα” ξεκίνησε την αναμέτρηση με δοκάρι του Αλεξακούδη στο 4′, όμως δέχθηκε γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42′) από ατομική ενέργεια του Ερκάν. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διεύρυναν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στο δεύτερο τέρμα του Ερκάν. Κάπου εκεί,  όμως, το Σιδηροχώρι, με αλλαγή συστήματος, πάθος και δίχως να παρατήσει την αναμέτρηση, άρχισε να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο! Πρώτα ο Ταβασίδης μείωσε σε 2-1, έπειτα ο Πανουργιάς ισοφάρισε σε 2-2, ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Παρασκευόπουλος!

ΠΑΟ Κοσμίου (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Αθανασίου, Γιαπρακτσής, Αράμπας, Ζουμπιάδης, Κυπίρτογλου, Μορφακίδης, Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Τσαγκαλίδης, (Λεβεντέλης, Καλαντζής, Μαντζιούνης, Κώνστας, Μπακασίνης)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Αμοιρόπουλος, Κοσίδης, Γάιδας, Πανουργιάς, Ταβασίδης, Χατζήπαπα, (Ντράτση, Παπαδόπουλος, Κυριζίδης, Μανιάτης, Γιαννακίδης, Καμιάς, Ανδρέου)

Share it