Search

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ο Πανθρακικός στη Λέσβο, 1-1 με την Καλλονή

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Καλλονή και Πανθρακικός με σκορ 1-1 , την Κυριακή (11/12) σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στην Μυτιλήνη. Το προαναφερθέν αποτέλεσμα ευνοεί τον σύλλογο από την Θράκη, που παρουσιάζει αγωνιστική ανάκαμψη.

Έτσι έφτασε στους πέντε πόντους στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τους νησιώτες που παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Για την ακρίβεια τοποθετούνται στην προτελευταία θέση, γεγονός που καθιστά άμεση την συγκομιδή βαθμών.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

Τα δύο γρήγορα γκολ βοήθησαν στο να δούμε σχετικά καλό ματς στο πρώτο 45άλεπτο, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου οι πολλές διακοπές δεν συντέλεσαν στην γρήγορη ροή. Τέλος σημειώνεται πως οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο τέρμα, αφού είχαν από ένα δοκάρι έκαστος.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών), με βοηθούς τους Τσιολάκη και Πασπάτη (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Δημητρακόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: 55’ Ζουλιώτης- 56’Ηλιάδης, 74’ Πολίμος

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαζάκας): Tαΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Σάββα, Γιώργου (79’ Αποστόλου), Γιοζατζίδης, Γιουκαρής, Κέρι, Άντερσον Παραΐμπα ( 81’Σοφιανής), Φράγκος(63’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής):Γκαραβέλης, Πολίμος, Ηλιάδης, Ρουσσάκης, Πετρούσης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Κουρσίδης (90’ Μηλιός), Ζυγκερίδης (85’ Κυριαλάνης), Μπεκατόρος (70’ Φουρκάν)

Πηγή: a-sports.gr

Share it