Search

Ο Αποστολίδης έσπασε το αήττητο του Ορφέα! Πρώτη εκτός έδρας ήττα στην Χρυσούπολη για τους Ξανθιώτες

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί του εκτός έδρας ο Ορφέας Ξάνθης που γνώρισε την ήττα στην Χρυσούπολη απο τον τοπικό Νέστο χάρις σε τέρμα του Αποστολίδη στο 35′.

Η ομάδα της Χρυσούπολης μπήκε καλύτερα στο ματς έχασε καλή στιγμή στο 5′ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, αλλά και στο 30′ όταν ο Ρούφος σταμάτησε εντυπωσιακά σουτ του Λάσπατζη, όμως στο 35′ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ολιγωρία του Καρά Αλή με τον Ασποστολίδη απο κοντά με προβολή να κάνει το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς απείλησαν με προσπάθειες των Μαυρόπουλου, Καραγκιόζη, Μουμίνογλου, Μακράκη και Χακή Τζαμπάζ χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Σουμουλίδη, ενω και οι γηπεδούχοι συνεχώς απειλούσαν την εστία των Ξανθιωτών με τον Ρούφο να κρατά την ομάδα του στο ματς με καίριες επεμβάσεις.

Το γκόλ του Αποστολίδη ήταν το πρώτο που δέχεται η ομάδα του Ορφέα μακριά απο την Ξάνθη, και μάλιστα έμελλε να είναι αυτό που θα σπάσει το εκτός έδρας αήττητο της Ξανθιώτικης ομάδας που παρά την ήττα έδειξε για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Χασιώτη της ΕΠΣ Δράμας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας (90+1′ Μαρκάκης Η.), Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Λάσπατζης, Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος (62′ Μαρκάκης Δ.), Αποστολίδης (68′ Βαλαβανόπουλος), Μιχαλάκης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τσαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης (46′ Μουμίνογλου), Τορομανίδης (46′ Χαλίλ Ιμπράμ), Ξαντινίδης (56′ Μπουνταγκίδης), Καραγκκιόζης Γ., Μελισσόπουλος.

Share it