Search

Νικηφόρα η εντός έδρας πρεμιέρα των κοριτσιών του Ερμογένη Ξάνθης!

Μετά τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, που συνδυάστηκαν με ήττες, η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης ήρθε η  στιγμή να αγωνιστεί στην έδρα της, φιλοξενώντας στο ΔΑΚ την Άρτεμις Σερρών φτάνοντας παράλληλα στην πρώτη νίκη της σαιζόν κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Το νεανικό σύνολο της ομάδας του Ερμογένη με την παρουσία 3-4 έμπειρων αθλητριών κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση, ικανοποιώντας τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Ασπίδας. Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Ερμογένη ήταν εντυπωσιακά και επικράτησαν με 25-13, ενώ και στο δεύτερο σετ παρότι τα κορίτσια της Σερραϊκής ομάδας ήταν μαχητικά νικήτρια ήταν ξανά η ομάδα της Ξάνθης με 25-22. Στο τρίτο σετ όπως και στο πρώτο τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και έφτασαν πανυγηρικά στην καθαρή νίκη με 3-0, χάρις το 25-13 του τρίτου σετ.

Τα σετ: 3-0(25-13, 25-22, 25-13)

Για την ομάδα του Ερμογένη ο Παναγιώτης Τσότρας χρησιμοποίησε τις: Ρεκάρη, Κοντοπούλου(λ), Μακρή Μ., Μεκκάκα, Ελευθερίου, Ιωάννου, Σαλιακούρα, Δεκαλτσίδου, Χαλιαμπάλια, Μακρή Λ. και Κυριαζίδη.

Share it