Search

Με τρίποντη “βόμβα” στο φινάλε μεγάλο διπλό στην Δράμα για την Ασπίδα Ξάνθης!

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το γειτονικό ντέρμπι της Α2 Γυναικών μεταξύ των Τιτάνων Δράμας και της Ασπίδας Ξάνθης, με τις παίκτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ να κάνουν συγκλονιστική ανατροπή και με τρίποντο στο φινάλε να πετυχαίνουν μια τεράστια νίκη.

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι να χάνει με 12-4 στο τέλος της πρώτης περιόδους βελτιώθηκε αισθητά στην δεύτερη περίοδο κατέβασε την διαφορά στους 3(17-14) με το τέλος του ημιχρόνου και  έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους το ματς με την εικόνα της και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το φινάλε με την τρίποντη βόμβα της Μαμαλίγκατζη στα 6 δεύτερα να δίνει το προβάδισμα και τη νίκη στην ομάδα της Ξάνθης, και αφού οι Ξανθιώτισσες έπαιξαν εξαιρετικά την τελευταία άμυνα του αγώνα με την Γιαντσιώρη να είναι άστοχη και την Ασπίδα να παίρνει μια σπουδαία νίκη στην μάχη της παραμονής.

Δεκάλεπτα: 12-4, 17-14, 26-24, 36-38

Διαιτητές: Τσούλης-Καρκαλέτσης

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης): Στάικου, Παράσχου, Καριώτη Κ., Σαμολαδά 5(1), Αρσένογλου Μ., Γαϊτάνη Ε. 20, Γιαντσιώρη 4, Αρσένογλου Κ. 7(1), Κυριακίδου.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 5(1), Καραλίδου Σ. 7(1), Σακουλάκη, Καρακώστα 2, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή 6, Λαζαρίδου, Σαρβάνη, Σουλιώτη 11, Μαμαλίγκατζη 5(1), Καραλίδου Β. 2, Γκιργκίζα

Share it