Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση των παικτών του Δροσερού και η επιστροφή στο “σπίτι” τους μετά απο 5 χρόνια! Αποτελέσματα και βαθμολογία της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Με  το παιχνίδι του Φίλιππου Δροσερού με την Μέλισσα το πρωινό της Κυριακής έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Αναμέτρηση που είχε διπλό ενδιαφέρον, μια και η ομάδα του Φίλιππου μετά απο 5 χρόνια επέστρεψε στο “σπίτι” της, καθώς αντιμετώπισε την Μέλισσα στο γήπεδο του Δροσερού που μετά απο πολύ κόπο και εργασία του προέδρου της ομάδας, Φερτούν, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης το γήπεδο του Δροσερού που ήταν εντελώς παρατημένο κατέστη δυνατό να είναι πανέτοιμο να ανοίξει ξανά τις πύλες του για να φιλοξενήσει παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος της Ξάνθης.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό στοιχείο που έκανε ακόμη πιο σημαντική την επιστροφή του Φίλιππου στο Δροσερό, ήταν το γεγονός πως παρά την ιστορική στιγμή για την ομάδα του Δροσερού δεν υπήρχε διάθεση για χορούς και πανηγύρια, με παίκτες και διοίκηση να επιλέγουν πριν την έναρξη του αγώνα αντί για τελετουργικό να φορέσουν όλοι μπλουζάκια(βλέπετε στην φωτογραφία) αφιερωμένα στον συμπαίκτη τους και εκ των αρχηγών της ομάδας, Χικμέτ Ρασήμ Ογλού που είχε πριν περίπου 3 εβδομάδες τροχαίο. Ευτυχώς έχει βγει πλέον απο την εντατική με την υγεία να βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Φίλιππου μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη για να την αφιερώσουν στον συμπαίκτη τους, και το έκαναν. Με δύο τέρματα των Σαλή Ογλου Μαξούμ και απο ένα τον Φεράτογλου και Μαμούτογλου έφτασαν στη νίκη με 4-1, και διατηρήθηκαν σε απόσταση βολής απο την πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία  στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής σε Β’ κ:

Ελπίς Σουνίου – Αετός Τοξοτών   1-3( – Αναστασιάδης, Αναστασουλάκης, Καουσλίδης )

Ερ. Αστέρας Σελέρου – Ελπίδες Ξάνθης   1-4( – Ξινός(2), Μπαξεβάνης, Ιακωβίδης)

Φίλιππος Δροσερού – Μέλισσα  4-1(Μαξούμ Σαλή Ογλου(2), Φεράτογλου Φεράτ, Μαμούτογλου Χαϊρεντίν -)

ΑΠΟΞ – Ατρόμητος Χρύσας  0-1(Νικάκης)

ΠΑΣ Φιλίων – Εθνικός Κιμμερίων   0-1(Κιοσέ Τζοσκούν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Εθνικός Κιμμερίων   37(64-12)*

2. Φίλιππος Δροσερού 34 (43-17)

3. Ελπίδες Ξάνθης   25(39-15)

4.  Α.ΠΟ. Ξάνθης   20(28-17)

5.  Αετός Τοξοτών  20(27-21)

————————————————————————–

6. ΠΑΣ Φιλίων  17(28-31)

7. Ατρόμητος Χρύσας  15(31-37)

8. Μέλισσα   9(16-24)

9.  Εν. Ελπίς Σουνίου  9(14-41)

10. Ερ. Αστέρας Σελέρου  -6(10-85)*

*Ο Εθνικός Κιμμερίων ξεκίνησε με -2 βαθμούς. Ο Ερ. Αστέρας Σελέρου τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς για τα δύο ματς του Κυπέλλου και το ένα του πρωταθλήματος που δεν κατέβηκε.

 

Share it