Search

Επιβλητική εμφάνιση για τον ΓΑΣ που κέρδισε με εμφατικό τρόπο τη Νεάπολη στην Κομοτηνή!

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή που σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια του κατάφερε να συνδυάσει την καλή του εικόνα και με την κατάκτηση της νίκης, επικρατώντας της Νεάπολης με 82-58.

Οι παίκτες του κ. Λεμονίδη μπήκαν με σθένος στον αγωνιστικό χώρο και πήραν διαφορά ασφαλείας από νωρίς, χάρη στους επιτυχημένους αιφνιδιασμούς τους. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους στο δεύτερο δεκάλεπτο, μειώνοντας ακόμη και στις δύο κατοχές, όμως οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης “κλείνοντας” το ημίχρονο στο +12. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ποιότητας ήταν χαρακτηριστική και ο ΓΑΣ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ευρεία νίκη.

Για μία ακόμη εβδομάδα έντονη ήταν η παρουσία φιλάθλων, με περισσότερα από 250 άτομα στις κερκίδες να ενισχύουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της Κομοτηνής.

Δεκάλεπτα: 24-13, 41-24, 63-38, 82-58

Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Εκίζογλου

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 17 (1), Αθανασίου  7(1), Κουτσίδης, Χατζηδημητρίου 7,  Καναράς 9 (1), Σημάκης 15, Καλατζής 9 (1), Καραμπέκης 10, Μπίτατζης 2, Χαλίλ 6.

ΠΚ Νεάπολης (Μπούμπας- Τασόπουλος): Νικολαΐδης 3, Χριστοδούλου 11, Αποστολίδης 6, Καραγιάννης 6, Χύτας , Ζεϊμπέκης 8, Χριστοφόρης 4, Φαρμάκης 4, Σιώρας 3 (1), Ταουκτσής 13.

Share it