Search

Το κακό τελευταίο εικοσάλεπτο και οι απουσίες, υποχρέωσαν σε νέα ήττα τους Κύκλωπες! (37-26)

Για 40 λεπτά οι Κύκλωπες, πάλευαν στη Νάουσα απέναντι στον Ζαφειράκη για ένα θετικό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας μάλιστα να επιστρέψουν, όπως λέμε στην αθλητική αργκό, δύο φορές στο ματς, όμως εν τέλει οι απουσίες των Θεοδώρου και Λιόντου, που άφησαν τον Ηλία Τάρε χωρίς εναλλακτικές τη κρίσιμη στιγμή, είχαν συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να λυγίσουν και να παρατήσουν το παιχνίδι, όταν ξέφυγε στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ζαφειράκη.

Οι παίκτες των Κυκλώπων μπήκαν κάπως μουδιασμένα στο ματς, με τον Ζαφειράκη να καταφέρνει με καλές επιλογές στην επίθεση να βάζει γρήγορα 5 γκολ και να παίρνει κεφάλι με 5-1. Οι φιλοξενούμενοι διορθώνοντας τα κενά στα μετόπισθεν, στην πλάτη της άμυνας και παίζοντας γρήγορα στην επίθεση, κατάφεραν με ένα σερί 0-5 να γυρίσουν τούμπα το ματς και να προηγηθούν με 5-6. Κάπου εκεί όμως ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πάρουν τα ηνία καταφέρνοντας να διατηρούν σταθερά μια διαφορά 2+ τερμάτων, κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ τους 17-13.

Το δεύτερο έκρυβε ακόμη μία αντεπίθεση από πλευράς Κυκλώπων -δυστυχώς την τελευταία όμως – με τους παίκτες του Ηλία Τάρε να μετατρέπουν το 17-13 και το 20-15, σε 20-19 στο 38ο’ λεπτό του ματς.

Όπως προαναφέρθηκε και παραπάνω, από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ανοίξουν πάλι την ψαλίδα αρχικά στα 5 γκολ στο 45ο’ λεπτό και στη συνέχεια διεύρυναν την διαφορά όλο και περισσότερο όσο κυλούσε το ματς, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πολλές λύσεις απ’ τον πάγκο (απόντες Θεοδώρου, Λίοντος, Ξηρόπουλος) και να παρατάνε ουσιαστικά το ματς στα τελευταία λεπτά, με επακόλουθο να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη διαφορά υπέρ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Πεντάλεπτα:

3-1, 5-5, 8-8, 11-8, 14-10, 17-13 (ημιχ.) 20-15, 21-19, 25-20, 30-23, 35-24, 37-26

Συνθέσεις:

Ζαφειράκης Νάουσας: Βλάχος (5), Γότζιος (4), Πετρίδης(9), Μήτσικας(6), Καραβίτης, Τζουβασας(5), Κορώνας Κ.(3), Χαλατζής, Δεληχρήστος, Μαυρίδης, Καραμπέλκος(4), Δεδασύλλου, Καλίτης(1), Κορώνας Θ., Δεληχρήστος, Τριγώνας

Κύκλωπες (Τάρες): Επιτρόπου, Γλήνιας, Πιστόλας(2), Μπασδάνης, Τάρες, Τζίνεβης(8), Κωστόπουλος Ι.(3), Ιβόσεβιτς(1), Κωστόπουλος Β., Σέλκος(2), Ρουμελιώτης(1), Λαιλισίδης(5), Ξενοπανάγος, Χαραλαμπίδης(4), Καραβασίλης

 

Share it