Search

Με Τσουβαλίδη στον πάγκο συνεχίζει ο Αστέρας Μαγικού!

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού λέει η γνωστή φράση που για ακόμη μια φορά επιβαιβεώθηκε και στα του ποδοσφαίρου, με τον “προσωρινό” Φάνη Τσουβαλίδη να συνεχίζει στον πάγκο του Αστέρα Μαγικού.

Η ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά το φιλικό διαζύγιο της με τον Φόρη Καλτσίδη προχώρησε σε λύση εκ των έσω με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας Φάνη Τσουβαλίδη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στο παιχνίδι με το Νέστο Κύρνου την περασμένη αγωνιστική.

Το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου ήταν εξαιρετικό με την ομάδα του Αστέρα να κερδίζει με 4-2 την ομάδα του Κύρνου χάρις στην “αφύπνιση” του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργου Γεωργίαδη που πέτυχε χάτ-τρικ και ένα τέρμα του Ανδρέου. Με την εικόνα της ομάδας να ικανοποιεί την διοίκηση που πήρε την απόφαση να συνεχίσει με τον Τσουβαλίδη στην άκρη του πάγκου και στο πλευρό του να έχει βοηθητικό ρόλο στην ομάδα ο πρώην κίπερ της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων, και πρόσφατα βοηθός προπονητή στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, Βάιος Ιγκιτιάν.

Share it