Search

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ για τους Νέους της Ξάνθης(+photos)

Μετά απο δύο συνεχόμενες ήττες οι Νέοι της Ξάνθης επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο καθώς παρότι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και με πολύ καλή εμφάνιση να φτάσουν στη νίκη με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με σουτ του Μακρή μέσα απο την περιοχή, με τους Ξανθιώτες μετά το πρώτο “παγωμένο” τέταρτο να ανεβάζουν την απόδοση τους να χάνουν μοναδική ευκαιρία με τον Καπτέλι να βλέπει τον κίπερ της ΑΕΛ να τον σταματά, για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Σαμπανίδη με εκπληκτική κάθετη να βρίσκει τον Κώστα που βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Λάρισας και με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη οι Ξανθιώτες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και με τέρμα του Νίκου Σαμπανίδη με σουτ στο 75′ πήραν το προβάδισμα με 2-1, για να έρθει στο 84′ με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος να “καθαρίσει” το ματς για τους Ξανθιώτες δίνοντας το προβάδισμα με 3-1. Ενώ στο 89′ ο Κωνσταντίνος Κώστα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Μπουρδούμπας με βοηθούς τους Τσακίρη και Καρασαββίδη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Δεμένικος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Βαφειάδης, Σβάρνας, Τσέλα, Παπαδόπουλος, Κώστα, Μελισσόπουλος(86′ Καλαϊτζίδης), Καπτέλι(66′ Καλογιάννης Δ.), Σαμπανίδης(86′ Τζιβανόπουλος)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ(Μιλτ. Ζιάκας): Παϊτέρης, Αναγνώστης, Κυρίτσης Ι., Ναλμπάντης, Καλούσης, Κυρίτσης  Αθ.(89′ Τσέκα), Γεωργακόπουλος(61′ Δερμιτζάκης), Κεϊτά, Νούσιος(66′ Χατζής), Μακρής

Share it