Search

Εντός έδρας ντεμπούτο με επιβλητική νίκη για το γυναικείο τμήμα των Κυκλώπων 28-20 το Δημοκρίτειο! (+20pics)

Επιβάλλοντας τον ρυθμό τους ειδικά απ’ το 25ο λεπτό και έπειτα, τα κορίτσια των Κυκλώπων κατάφεραν να φτάσουν σε μια ευρεία νίκη απέναντι στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής, με τελικό σκορ το 28-20.

Η διαφορά είχε φτάσει και στα 12 γκολ στο 40′, με τις Κυκλωπίνες να κάνουν πάρτι στην εστία του Δημοκριτείου, πραγματοποιώντας αρκετά κλεψίματα που τις επέτρεπαν να φεύγουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό, με τις αθλήτριες του Δημοκριτείου να μην βρίσκουν απαντήσεις στην πιεστική άμυνα της ομάδας των Κυκλώπων.

Οι γηπεδούχες απ’ το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου (όταν και έχτισαν την μεγάλη διαφορά) και έπειτα, δεν προβληματίστηκαν, καταφέρνοντας να φτάνουν στο γκολ με κάθε δυνατό τρόπο, τόσο με οργανωμένες επιθέσεις, όσο και με αιφνιδιασμούς, με τις φιλοξενούμενες να πετυχαίνουν μόλις 6 τέρματα απ’ το 25′ μέχρι το 45′.

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, το Δημοκρίτειο προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά και το κατάφερε ως ένα βαθμό, όμως η νίκη δεν μπορούσε βάσει εικόνας να αλλάξει χέρια, με την ομάδα των Κυκλώπων να φτάνει σε μια δίκαιη πέρα για πέρα νίκη, συνδυάζοντας το εντός έδρας ντεμπούτο με ωραίο κατά διστήματα χάντμπολ, ευχαριστώντας έτσι, τον κόσμο που βρέθηκε στο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Πεντάλεπτα:

4-1, 6-3, 6-4, 10-6, 10-7, 15-8 (ημιχ.) 19-10, 24-12, 25-13, 26-15, 27-18, 28-20(τελικό)

Συνθέσεις:

Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Ποντισίδης): Χαριτίδου, Μπαρμπαγιάννη, Λαμπίδη, Τσαμπάζη, Αραπίδου, Σιαρβαρλή(3), Κοπούκη, Μουρουζίδου(7), Νταρμά(2), Κεσσούδη(3), Σμαρλαμάκη(4), Ντόγκα(1), Νικόλοβα(8)

Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Γιαννακου): Κορρά, Ξυφώλη, Σαββαλάκη Α.(1), Σαρνταρίδου(9), Παναγιωτάκη, Λαμπροπούλου, Δαδάκου(5), Μαυρογιώργου(2), Χαζ Χαμούντ -Βελισσάρη(2), Σαββαλάκη Δ.(1), Κροκίδα, Απαζίδου

Δείτε φωτογραφίες από το ματς μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it