Search

Έτοιμες για το εβρίτικο ντέρμπι της Α2 του βόλεϊ Νίκη Αλεξ/πολης και Νέα Βύσσα!

Μετά από 5 αγωνιστικές στις οποίες οι δύο ομάδες του Έβρου τα έχουν πάει εξαιρετικά καθώς βρίσκονται στις πρώτες 3 θέσεις της βαθμολογίας, ήρθε η στιγμή να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς.

Νίκη Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Νέας Βύσσας μετρούν αμφότερες 3 νίκες στα πρώτα 5 ματς που έχουν δώσει στον 2ο Υποόμιλο του Β’ Ομίλου της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, με τη Βύσσα να είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και τη Νίκη στην 3η με 9, ισοβαθμώντας με τον Ναύαρχο Βότση.

Η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη επικράτησε με 3-0 της ΧΑΝΘ (εντός), 3-2 του Λαγκαδά (εντός) και 3-0 του Αρχέλαου Κατερίνης (εκτός), ενώ ηττήθηκε με 3-1 από το Ναύαρχο Βότση (εκτός) και 3-2 από τη Νέα Γενεά (εντός). Από την άλλη πλευρά, τα κορίτσια του Τάσου Βλασακίδη νίκησαν 3-1 εντός έδρας τον Ηρακλή Θεσ/νίκης, το Ανατόλια και το Ναύαρχο Βότση, ενώ γνώρισαν ήττες από το Ωραιόκαστρο με 3-1 και από τη ΧΑΝΘ με 3-2 μακριά από το «Σοφία Κανίδου».

Νίκη και Βύσσα βέβαια δεν αναμετρούνται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν καθώς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έπαιξαν 3 φιλικούς αγώνες. Στους δύο από αυτούς η ομάδα της Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-1, ενώ στον 3ο η Βύσσα επικράτησε με το ίδιο σκορ.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι απλώς αριθμοί και αυτό που έχει σημασία είναι το ποιος θα είναι καλύτερος μέσα στο γήπεδο, κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες αφού στις 18:00 η Νίκη υποδέχεται τη Βύσσα στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ.κ. Μαρκάτσας και Τονονίδης. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τονονίδης ήταν ρέφερι και στον αγώνα της Νίκης με τη Νέα Γενεά στον οποίο οι άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Μάλιστα, σε εκείνο το ματς ο κ. Ανδρεάδης δέχτηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του.

Share it