Search

Με έντονη αθλητική παρουσία το 1ο Santa Run της Κομοτηνής!

Οι Αγιοβασίληδες έχουν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής! Ο λόγος; Το 1ο Santa Run, το οποίο “αγκάλιασε” η Κομοτηνή με θέρμη. Οι συμμετοχές έφτασαν σχεδόν τετραψήφιο αριθμό και οι συμμετέχοντες δώρισαν λάδι, το οποίο θα δοθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, κι έπειτα στους κοινωνικά ευπαθείς.

Μικροί και μεγάλοι, με συλλόγους ή μεμονωμένα, όλοι φόρεσαν τον σκούφο τους και έκαναν τη χριστουγεννιάτικη προσφορά τους. Το δρομικό κίνημα, με την υποστήριξη της εθελοντικής δράσης “ο Άη Βασίλης Άργησε μια μέρα”, σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία Ηρόδικος, και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης KomoRun και  Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας​, αναδεικνύει ότι η προσφορά μας αφορά όλους και πως οι ενωτικές προσπάθειες έχουν μεγάλη αποδοχή στην Κομοτηνή.

Πέρα όμως απο τον απλό κόσμο έντονη ήταν και η παρουσία αθλητικών συλλόγων της Κομοτηνής που έδωσαν το παρών και μετείχαν και αυτοί με την σειρά τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Πανθρακικού που μετείχε με μέλη της 1ης ομάδας αλλά και της Κ19 του συλλόγου συνοδεία του προπονητή του τμήματος Ζόραν Στοίνοβιτς. Απο ομάδες ποδοσφαίρου ακόμη διακρίναμε την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής την “Ροδόπη ’87”, τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και την Ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής. Στο Santa Run μετείχαν επίσης αθλητές του Δημοκρίτειου. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές…

Share it