Search

Έτοιμη και χωρίς απώλειες στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο η ΑΕ Κομοτηνής! Τι δηλώνουν Γιαννακόπουλος και Μαρούτσης

Η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής τον πρώτο στην βαθμολογία ΑΜΣ Νέστωρ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου δηλώνει προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι προπονητικά αλλά και ψυχολογικά καθώς θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της μια και αγωνίζεται στην έδρα της.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου(18:00) μας μίλησαν τόσο ο προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος όσο και ο Γιώργος Μαρούτσης. Αναλυτικά:

Ανέστης Γιαννακόπουλος: «Το στοίχημα για εμένα είναι κάθε φορά να παίζουμε και καλύτερο βόλεϊ. Κάποια μικρά λάθη που πάνουμε προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και νομίζω ότι στόχος μας κάθε φορά είναι να παίζουμε καλύτερα . Όσο παίζουμε καλύτερα τόσο  καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε και αυτό περιμένω και για αυτό το παιχνίδι. Εχουμε ανάγκη την έδρα μας. Είναι η δύναμη που θα έχουμε,  παράλληλα με τις δικές μας επιδόσεις και αποδόσεις ώστε να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα. »

Γιώργος Μαρούτσης: «Πιστεύω ότι η ομάδα δε θα έχει κάποιο θέμα. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Σε αυτό προφανώς θα συμβάλλει και ο κόσμος που είναι η ‘’κινητήριος’’ δύναμή μας

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Share it