Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρης Πετεινού και Βιστωνίδα!

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχτηκαν Άρης Πετεινού και Βιστωνίδα στο γειτονικό ντέρμπι της ουράς της Α1 κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχαμε πολλές φάσεις είχαμε όμως δύο πανέμορφα τέρματα και πολύ καλό ρυθμό.

Η ομάδα της Βιστωνίδας που προερχόταν απο την σπουδαία νίκη με τον Αστέρα Μαγικού επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση οποία βρίσκεται αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος οπού ήταν καλύτερη απέναντι στον Άρη που έδειχνε σαφώς επηρεασμένος απ’ όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη Αβάτου και κυρίως την απουσία δύο σημαντικών παικτών του όπως οι Κασάπογλου και Μπουρλόγλου.

Οι φιλοξενούμενοι αφού είδαν τον Μέτσιο να σταματά με εντυπωσιακό τρόπο προσπάθειες των Αγγελίδη και Καμπουρίδη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 40′ όταν ο Μαμαλίγκατζης βρήκε με έξυπνη κεφαλιά τον Κομήτη που με εντυπωσιακό βόλε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ που τελείωσε το πρώτο μέρος παίρνοντας αυτό που δικαιούταν.

peteinos-vistonida2

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Καντηλάφτη, που επέστρεψε απο τραυματισμό, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους πίεσαν και αφού ο Γιουνούζογλου σταμάτησε την κεφαλιά του Καντηλάφτη στο 50′, 5 λεπτά αργότερα ο Κύπριος μεσοεπιθετικός του Άρη Πετεινού υποδέχτηκε ιδανικά την εκπληκτική μπαλιά του Παναγιώτου και με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν όμως και οι φιλοξενούμενοι όποτε έβρισκαν χώρους έβγαιναν επικίνδυνα προς την εστία του Μέτσιου. Μετά το 75′ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους όμως βρήκαν απέναντι τους σε εξαιρετική μέρα τον κίπερ του Πετεινού που σταμάτησε εντυπωσιακά τα σουτ των Αγγελίδη, Χότζα και Καμπουρίδη κρατώντας τον έναν βαθμό για την ομάδα του.

peteinos-vistonida3

Με αυτό το αποτέλεσμα καμία απο τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει απο την τελευταία θέση αν και αμφότερες έδειξαν πως διαθέτουν εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Ιρφάν Οτουζμπίρ. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 71 ψυχών που έχασαν την ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία ανάμεσα τους και μέλη της Βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Μέτσιος, Δημητριάδης, Ρέβης, Χιώτης, Παρμακλής, Παναγιώτου, Τονικίδης(53′ Διαμαντής), Μουχτάρης, Δαηλίδης(73′ Γκαγκαίδης), Καρύδης, Θαμνίδης(46′ Καντηλάφτη)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Γιανούζογλου, Αγγελίδης, Καζάκος, Κομήτης(89′ Τζεβελέκης Φ.), Μπάρμπας, Μαμαλίγκατζης, Μαυρίδης, Ταίρης, Καμπουρίδης, Χότζα Κλ.(83′ Ζυρινίδης), Τσεπνόγλου(65′ Δρακίδης)

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τρίτη(6/12) στις 21:15 και την Τετάρτη(7/12) στις 15:15.

Share it