Search

Με 19αδα και σημαντικές επιστροφές για την πρόκριση ο Ορφέας Ξάνθης!

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών ο Ορφέας Ξάνθης που ολοκλήρωσε με χαλάρωμα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης(14:00) για την Β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Στα ευχάριστα για το τεχνικό τιμ του Ξανθιώτικου συλλόγου πως επέστρεψαν οι φαντάροι που ορκίστηκαν, ενώ παρότι αμφίβολοι είναι κανονικά στην αποστολή οι Μαλαδένης και Μουμίνογλου με τον προπονητή του Ορφέα να τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή αν θα είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν βασικοί. Μοναδική απουσία για τον Ορφέα αυτή του τραυματία Βασίλη Καραγκιόζη.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ορφέα θέλουν την διάκριση μέσω του Κυπέλλου για και την Τετάρτη η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί με όλα της τα “όπλα” για την πρόκριση. Ενώ όλοι στην ομάδα αναμένουν και μεγάλη στήριξη απο τον κόσμο της πόλης μια και την Τετάρτη δεν υπάρχει άλλο ματς εκείνη την στιγμή οπότε ευελπιστούν σε μαζική στήριξη του φίλαθλου κόσμου.

Την 19 μελή αποστολή του Ορφέα αποτελούν οι: Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Ρούφος, Τσαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Χαραλαμπίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Share it