Search

Με σημαντικές επιστροφές ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ξάνθη! Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για ΑΕΛ

Μετά την 3η διαδοχική επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και με το αήττητο σερί να φτάνει τα 9 παιχνίδια η ομάδα της Ξάνθης  το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το δεύτερο γκρουπ ξεκίνησε με τις ασκήσεις προθέρμανσης, συνέχισε με passing game, κατοχή μπάλας και pressing στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων ενώ στη συνέχεια δούλεψαν σε θέματα τακτικής.

Ενώ ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα το προσεχές Σάββατο. Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Η  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Α.Ε.Λ., το Σάββατο  10/12/2016 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής :

Α) Μέσω internet ( Viva.gr )

Β) Από τα καταστήματα PUBLIC

Γ) Από τα γραφεία της Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Από Τρίτη  6/12/2016   έως   Παρασκευή  9/12/2016  από τις 09.30 – 17.30   &
Το Σάββατο  10/12/2016   από τις 12.00 – 15.00, μετά τις 15.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για :

  1. τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 15 €
  • παιδικό εισιτήριο 7 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Share it