Search

Σκόραρε ξανά ο Μπαργκάν! “Πεντάστερος” Άρης κόντρα στην Καλλονή

Με τον Κενάν Μπαργκάν να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Άρη συνεχίζει αήττητη στη φετινή Football League, ενώ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μάλιστα μεγάλης έκτασης  καθώς κέρδισε με 5-0 την Καλλονή κάνοντας επίδειξη ισχύος στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Ίλιτς μετά από σέντρα του Μπαργκάν, με το 1-0 παρά τις πολλές φάσεις να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έχοντας τεράστια ευκαιρία στο 49΄με τη μπάλα μετά το σουτ του Ανάκογλου εκτός περιοχής να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι όπως και μετά από αυτό του Ίλιτς που πήρε το πρώτο ριμπάουντ για περάσει άουτ από το δεύτερο του Μιλούνοβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Άρης είχε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο από το 75΄ έως το 80΄ όπου σημείωσε άλλα τρία γκολ φθάνοντας σε μία άνετη και ευρεία νίκη. Στο 75΄ ο Τάτος μετά τη σέντρα του Νέτο κάνει το 2-0 και στο 76΄ ο Καπνίδης το 3-0 μετά το γύρισμα του Ντούνη, για να κάνει ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν στο 80′  το 4-0.

Κι όσο για το φινάλε του παιχνιδιού στο 86΄ ο Ρεπετσάς της Καλλονής είδε την κόκκινη κάρτα, με δεύτερη κίτρινη, και ένα λεπτό στο 87΄ ήρθε το 5-0 από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μανιάτη.

Άρης (Aναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (73΄ Ρόβας), Μπαργκάν, Ίλιτς (65΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (68΄ Ντούνης).

Καλλονή (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82΄ Σάββας), Λιταίνας (55΄ Γιουκαρής), Τριανταφύλλου (68΄ Λαμπράκης), Φράγκος, Λουσιάν.

Share it