Search

Πήρε “εκδίκηση” για τον πρώτο γύρο και έσπασε το αήττητο του Αβάτου η Θαλασσιά!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στα Μάγγανα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαίο διπλό σπάζοντας το αήττητο που είχε σε όλες τις διοργανώσεις το Άβατο, περνώντας παράλληλα μίνι εκδίκηση για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση να δημιουργήσουν στιγμές στο ματς, και στο 28′ κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα χάρις σε κεφαλιά του Χριστοφορίδη. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ αφυπνίστηκαν προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, και το κατάφεραν χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουκρήογλου Σουκρή, την παράβαση έκανε στο 42′ Γιώργος Βασιλειάδης που έσπρωξε τον Λαζαρίδη.

avato-thalassia2

Παρότι δέχτηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση παρουσιάστηκε εξαιρετικά ήταν ανώτεροι στο γήπεδο και κατάφερε στο 70′ με το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του νεαρού αμυντικού Δημήτρη Μπάτζιου να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, μετά απο εξαιρετική σέντρα του Γιώργου Βασιλειάδη και με καταπληκτικό αριστερό βολέ. Μετά το 1-2 οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν απαντήσεις για να ισοφαρίσουν ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν κινδύνους στην εστία του Αμουτζάκη. Στο 75′ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους καθώς έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιώργου(Τζότζος) Βασιλειάδη.

avato-thalassia1

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω κάτω και συνεχόμενες να έχουμε καλές στιγμές στις δύο εστίες. Στο 90′ η ομάδα της Θαλασσιάς είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς όταν μετά απο ανατροπή του Γιαννακούδη απο τον Αμουτζάκη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Καζάκη να μην μπορεί να νικήσει τον κίπερ του Αβάτου που κράτησε το 1-2. Ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως η κεφαλιά του Κοτόπουλου δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια καθώς απομάκρυναν στην γραμμή οι αμυντικοί της Θαλασσιάς.

Δίκαι η νίκη για την Αναγέννηση που έπιασε στην πρώτη θέση τον Άρη Αβάτου, αν και η ομάδα του Αβάτου έχει εκκρεμότητα με το παιχνίδι στον Πετεινό οπού θα παιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Γ.(Τζοτζος), Μπουνταγκίδης Αλ.., Παπαδιώτης(76′ λ.τρ. Δασκαλάκης), Κούτρας, Σουκρήογλου, Χιντ Ιμέρ(87′ Θωμαΐδης), Ταχτσίδης, Ξανθόπουλος (72′ Κοτόπουλος), Δεσύλλας, Λαζαρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Βασιλειάδης Γ,, Κοτζάκελης (62′ Παπαδημητρίου), Βουλγαρίδης, Μπάτζιος, Τουργαΐδης Κ., Τουργαΐδης Στ. (76′ Κουτίνης), Σαρηγιαννίδης Π., Χριστοφορίδης, Καζάκης, Γιαννακούδης (89′ Μαντζαρίδης).

Share it