Search

Ο Σπάρτακος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με το Σιδηροχώρι!

Τοπικό ντέρμπι περιελάμβανε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, αφού αντιμέτωπα τέθηκαν τα γειτονικά χωριά Νέο Σιδηροχώρι και Άγιοι Θεόδωροι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαφνιάσουν τους γηπεδούχους, κερδίζοντας τους με 0-1 χάρη σε τέρμα στο 3ο λεπτό. Από την άλλη, το Νέο Σιδηροχώρι, με κομβικές απουσίες, δέχθηκε για δεύτερη συνεχή αναμέτρηση την ήττα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Σπάρτακος “άνοιξε” το σκορ μόλις στο 3′ με την κεφαλιά του Μυρτετζάι, ύστερα από καλή εκτέλεση φάουλ του Κατσαρού, ενώ απείλησαν και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Σεφέρη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να ισοφαρίσουν, πίεσαν ψηλά, και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Αντρέου στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Για τη Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου ως βασικοί αγωνίστηκαν οι: Μανιάτης, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αγγελής, Πλαστάρας, Αμοιρόπουλος, Κοσίης, Τσαμπάζης, Πανουργιάς, Ταβασίδης, Αντρέου.

Για τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων ως βασικοί αγωνίστηκαν οι: Παπαδογιωργάκης, Πασαλίδης Σ, Πασαλίδης Γ, Μυρτετζάι, Κογιός, Σεφέρης, Παρασκευόπουλος, Μαυρογιαννής, Γκέκας, Κατσαρός, Καπετάνος.

Share it