Search

Νικηφόρο ντεμπούτο Ουζουνίδη που έβγαλε εκτός…πεντάδας την Ξάνθη! Τα αποτελέσματα της Κυριακής στην Super League

Με τον Πανθηναϊκό να είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της αγωνιστικής στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των “πράσινων” έπεσε η αυλαία των αγώνων της Κυριακής για την 13η αγωνιστική της Super League.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην δεύτερη θέση, προσπερνώντας για έναν βαθμό τον ΠΑΣ που αγωνίζεται την Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή και παράλληλα βγάζοντας εκτός πεντάδας την Ξάνθη που ισοβαθμεί με την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν εξαιρετική στο ματς με τον Αστέρα και με τρία τέρματα στο πρώτο μέρος πήρε σπουδαία νίκη πιάνοντας την ΑΕΚ στους 16 βαθμούς, μένοντας όμως 6η μια και μειονεκτεί στην ισοβαθμία. 

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός που με τέσσερα τέρματα στο β’ μέρος κέρδισε με 4-0 τον Λεβαδειακό, ενώ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του με τον Κορακάκη στον πάγκο ο Ατρόμητος που κέρδισε στην Λάρισα με 2-1 και σκαρφάλωσε στην πρώτη πεντάδα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο. Θυμηθείτε τι έγινε το Σάββατο με ένα κλικ ΕΔΩ

[the_ad id=”16077″]

Share it