Search

Πρώτη νίκη με επιβλητική εμφάνιση για τα κορίτσια του Δημοκρίτειου κόντρα στην Δράμα ’86

Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι αθλήτριες χάντμπολ του Δημοκριτείου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής χάντμπολ γυναικών, το Δημοκρίτειο, στη δεύτερη συνεχή εντός έδρας αναμέτρησή του, κατόρθωσε να πετύχει την παρθενική του νίκη.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν ευχάριστο για τις αθλήτριες του Ιορδάνη Γιαννακού, οι οποίες παρουσίασαν πιο συγκεντρωμένη εικόνα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση. Με φοβερή άμυνα στα έξι μέτρα, πολλά μπλοκ, και καλή απόδοση από τις τερματοφύλακες, η ομάδα προηγήθηκε από νωρίς και στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με διαφορά ασφαλείας 15-6. Επιθετικά, η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη, πετυχαίνοντας εύκολα τέρματα στους έμμεσους αιφνιδιασμούς αλλά και αξιόλογα γκολ από τα 9 μέτρα, με αποτέλεσμα μία άνετη νίκη με 28-18.

Απο πλευρας Δημοκριτειου επιθετικα ξεχωρισαν η Σαρνταριδου με 12 γκολ και ακολουθησε η Μαυρογιωργου με 8.ενω για τη Δραμα 86 η Τουνγκελιδου με 6 και Τογανιδου με 5 τερματα.

Δημοκρίτειο Κομοτηνής: Κορρά, Παρασχάκη, Σαββαλάκη, Σαρνταρίδου(12), Λαμπροπούλου, Δαδάκου(6), Μαυρογιώργου(8), Μαυρίκιου, Βελισσάρη(1), Σαββαλάκη Δ.(1), Παπαχρήστου, Κροκίδα, Απαζίδου, Σακελάρη, Παναγιωτώκη

Γ.Σ Δραμα 86: Παπαδοπούλου, Αθανασίου(1), Σαλονικίδου(2), Τογανίδου(5), Δογανίδου, Καρρά(1), Ξανθοπούλου(3), Τουνγκελίδου(6), Γεωργιάδου, Στάθη, Μπάσσα, Συρτά, Κρανιώτη

Share it