Search

Πρώτη νίκη για Πανθρακικό!Παλληκαρήσια εμφάνιση από τους “νέους”!!!

Μπορεί ο Πανθρακικός να αγωνίστηκε με ένα σύνολο παικτών μέσου όρου ηλικίας 21 ετών, όμως οι νέοι απέδειξαν ότι έχουν ψυχή.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Football League, ο Πανθρακικός φιλοξένησε τον Κισσαμικό, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, παρουσία περίπου 220 φιλάθλων. Και οι δύο ομάδες, πριν την αναμέτρηση, μετρούσαν μόλις 1 βαθμό σε 3 αγώνες.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, παρακολουθήσαμε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες, στις οποίες ξεχωρίζουν για τους φιλοξενούμενους η ατομική προσπάθεια του Κίκε στο 11′ και για τους γηπεδούχους το σουτ του Χαλκιαδάκη στο 58′.

Απόντων των Ηλιάδη, Ρομπέρ, Μπουγαϊδη και Νικόλτση, οι νέοι του Πανθρακικού τελικά πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, με τον Κουσίδη να κερδίζει πέναλτι στο 84′ και να το εκτελεί παλληκαρήσια αλά …Πανένκα, για το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο ο Πανθρακικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Μυρθιανός (79′ Πλέγας), Ψάλτης, Γαβριηλίδης, Μήλιος (65′ Πολίμος), Χαλκιαδάκης, Κουσίδης (93′ Μπεκατώρος), Ζυγκερίδης.

Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τσεκέζος, Βλάχος (71′ Θέος), Παντελάκης, Τιάγκο (79′ Μερτίνεζ), Κίκε (88′ Μίλιτς), Μάντζης.

Share it