Search

Ισοπαλία εις… τριπλούν στα Σαββατιάτικα παιχνίδια της Super League!

Με τρεις ισοπαλίες καρμπόν ξεκίνησε η 12η αγωνιστική της Super League, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ και στα τρία ματς της ημέρας δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 απο την ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τουράμ και να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό, απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Πέτρου Μάνταλου έκανε ακόμη μια γκέλα στο πρωτάθλημα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση με 16 βαθμούς ενώ η Κέρκυρα στην 10η θέση με 12 βαθμούς

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Χανιά ο Πλατανιάς με τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που η ομάδα του Μανώλη Σιώπη προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θανάση Ντίνα βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε παίρνοντας αμφότεροι απο έναν βαθμό, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς ενώ ο Πλατανιάς με 11 βαθμούς  στην 12 θέση.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το παιχνίδι στην Βέροια με τον Παναιτωλικό να ανοίγει το σκορ με φοβερό τέρμα του Μάκου όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, και εν αντιθέσει με το ξεκίνημα του το παιχνίδι έπεσε με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία. Βαθμολογική ανάσα πήρε η Βέροια που έφτασε τους 7 βαθμούς μένοντας ωστόσο στην προτελευταία θέση, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 12 βαθμούς και την 9η θέση.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής σίγουρα ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και έξοδος του δεύτερου ΠΑΣ στην Λάρισα, αλλά και η αντίδραση που θα βγάλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Διπλό κίνητρο απέκτησε η Ξάνθη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς με νίκη οι Ξανθιώτες πέρα απο το γεγονός της πρώτης εντός έδρας νίκης θα πιάσουν και πεντάδα.

Share it