Search

Οι διαιτητές και το πρόγραμμα των Σαββατιάτικων αγώνων των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης στα Πηγάδια!

Τριπλή εντός έδρας δράση περιλαμβάνει το Σαββατιάτικο μενού για τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη φιλοξενεί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στις 11:30 την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Ξάνθης μετά απο 10 παιχνίδια έχει 10 βαθμούς ενώ οι αντίπαλοι της έχουν 15 βαθμούς. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Δημήτρη Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ παρατηρητής ήταν ο Δημήτρης Μανάκας της ΕΠΣ Θράκης.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή στον ίδιο χώρο αλλά αργότερα, στις 15:15, φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική. Οι Ξανθιώτες μετά απο 9 αγώνες είναι στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς ενώ η Λάρισα έχει 9. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Σταματία Λιάρου της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Απόστολος Μουμτσάκης της ΕΠΣ Καβάλας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη υποδέχεται την ομάδα της Λάρισας σε ένα παιχνίδι που ξεκινά στις 14:45 για την 1η αγωνιστική του Β’ γύρου και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων. Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μια και μετά απο 4 αγώνες έχει 3 βαθμούς όσους έχει και η Λάρισα. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Θωμάς Νεοχωρίτης με βοηθούς τους Σπυρίδων Κατσικαρώνη και Ιωάννη Στεφανίδη της ΕΠΣ Καβάλας.

Share it