Search

Με Καραγκιόζη αλλά χωρίς Μαλαδένη η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης! Αναλυτικά η αποστολή για Νάουσα

Με μία σημαντική επιστροφή αλλά και μια σημαντική απουσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Νάουσα στο γήπεδο του ΑΟΞ(15:00, LIVE Sportsaddict).

Η ομάδα του Ορφέα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση και εν συνεχεία το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή. Στα θετικά η επιστροφή του Γιάννη Καραγκιόζη που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, εν αντιθέσει με τον Βασίλη Μαλαδένη που συμπλήρωσε τις 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Νάουσα.

Παράλληλα εκτός είναι οι φαντάροι Θεόδωρος Αθανασίου, Γιώργος Κατρανίτσας και Θόδωρος Τορομανίδης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τουγιάλ Μουμίνογλου που ωστόσο βρίσκεται στην αποστολή

Η αποστολή του Ορφέα απαρτίζεται απο τους: Ρούφο, Μαυρόπουλο Γ., Καραγκιόζη Β., Καρά Αλή, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκη, Θεοδωρίδη,  Κωτίδη, Μαυρόπολο Λ., Μπουνταγκίδη, Καραγκιόζη Γ., Χαλίλ Ιμπράμ, Λαζαρίδη, Μελισσόπουλο, Μουμίνογλου, Ζιγκολάρι, Χαραλαμπίδη και Ξαντινίδη.

.

Share it