Search

Άνετο πέρασμα σε Παίδες και Νέους για την ΕΠΣ Ξάνθης απο την Χαλκιδική με 9 γκολ απολογισμό!

Με δύο νίκες επιστρέφει η ΕΠΣ Ξάνθης απο την Χαλκιδική και τις αναμετρήσεις με την τοπική Ένωση για τα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων.

Στους Παίδες η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού πέτυχε επιβλητική νίκη με 6-0, με τρομερή εμφάνιση στο Β’ μέρος οπού σημείωσαν 5 τέρματα. Απο δύο γκολ για την Ξανθιώτικη ομάδα πέτυχαν οι Εμρέ Γιουρκούκ και Χρήστος Περτσανίδης ενώ απο ένα οι Χαράλαμπος Αραμπατζής και Γιάννης Ιγνατιάδης.

Για την ομάδα της Ξάνθης βασικοί ξεκίνησαν οι: Κοτσάκης, Μπαργκάν, Κούτσογλου, Χασάνογλου, Βαλάνης, Ιγνατιάδης, Βαφειάδης, Γιουρούκ, Σαλήογλου, Περτσανίδης, Αραμπατζής. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Ομέρογλου Χικμετζάν, Τολμίδης, Αμανατίδης, Κυριακού και Καφφετζής

Άνετο διπλό και για τους Νέους

 

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Νέοι της Ξάνθης που επικράτησαν με 0-3, με πρωταγωνιστή τον Ταϊφούρ Χουσείνογλου που πέτυχε δύο τέρματα ενώ είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος αλλά και χαμένο πέναλτι στο 0-3. Για την ομάδα της Ξάνθης σκόραρε επίσης και ο Οκάν Μεκερά.

Για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού βασικοί ξεκίνησαν οι: Μπαμπούρης, Κουτσογιάννης Αλ., Φραγκούλης, Κουτσογιάννης Χρ., Τσιρίδης, Χουσείνογλου, Καραμανάβης, Σαντζαρίδης, Μεκερά, Θώμογλου, Γούλας Ευαγγ. Ενώ ας αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Δεμένικος, Γκασπαριάν και Γούλας Χρ.

 

Share it