Search

Ήττα για τον Πανθρακικό με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδας

Σημαντική νίκη ενόψει και της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας στο Αγρίνιο του Πανθρακικού με 1-0, χάριν στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα.

Ο αγώνας διεξήχθη  για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έχουν τρεις βαθμούς σε δύο παιχνίδια όσους έχει και ο Πανθρακικός, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Καλλιθέα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους αντιπάλους τους. Το γκολ της επικράτησης στους γηπεδούχους πέτυχε ο Ουάρντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ικανός μέσος ήταν από τους διακριθέντες και συχνά πυκνά προκαλούσε προβλήματα στην εστία του Γκαραβέλη.

Από την αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν στην δημιουργία του παιχνιδιού, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση του μηδέν στα μετόπισθεν. Η ήττα αυτή δεν θέτει τέλος στις ελπίδες ων ποδοσφαιριστών του Ανυφαντάκη, αφού βρίσκονται τρίτοι στην κατάταξη με τρεις βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως την πρώτη αγωνιστική είχαν επικρατήσει της Καλλιθέας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (76′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (63′ Κουτρομάνος), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67′ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (77′ Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63′ Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.

Share it