Search

Σφοδρή επίθεση Πανόπουλου στο Big-4: “Μας εξαθλιώνετε περισσότερο απ’ ότι ο Σόιμπλε την πατρίδα μας”

Με ολοσέλιδη καταχώρηση στον αθλητικό Τύπο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος κατηγορεί τους τέσσερις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου πως εξαθλιώνουν τους «μικρομεσαίους» και καταθέτει αντιπρόταση για τη βιωσιμότητα των ομάδων και της λίγκας.

“Μας πνίγετε, μας εξαθλιώνετε, οικονομικά περισσότερο απ’ ότι ο κ. Σόιμπλε την πατρίδα μας. Ακούστε λοιπόν και είναι σίγουρο ότι στα παρακάτω minimum αυτονόητα, δεν θα πείτε πάλι όχι

protasi-xanthis

Η Ξάνθη προτείνει:

–  Οι ρήτρες των 2.8 εκατ. ευρώ της ΝΟVA για την αναβολή των αγωνιστικών να παρακρατηθούν από τους μεγάλους. ο συνεταιρισμός να προσφύγει στα δικαστήρια και αν επιστραφεί το ποσό, να επιμεριστεί στις 4 μεγάλες ομάδες.

– Οι τέσσερις μεγάλοι να καλύπτουν το 80% των όποιων εξόδων του συνεταιρισμού. Το όποιο έσοδο του συνεταιρισμού θα καλύπτει το υπόλοιπο 20% των εξόδων και το όποιο έσοδο προκύπτει, θα μοιράζεται ισομερώς στις 16 ομάδες.

– Η ομάδα που θα παίζει στο Champions League, να δίνει στο συνεταιρισμό 300.000 ευρώ πριν το στάδιο των ομίλων, 2.5 εκατ. ευρώ αν περάσει στους ομίλους, σε κάθε εν συνεχεία πρόκριση 350.000 ευρώ.

–  Η ομάδα που θα παίζει στο Europa Lague, να δίνει στο συνεταιρισμό 150.000 ευρώ πριν το στάδιο των ομίλων, 1 εκατ. ευρώ αν περάσει στους ομίλους και σε κάθε εν συνεχεία πρόκριση 200.000 ευρώ.

– Από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε ρήτρα προκύψει από τον συνεταιρισμό “για πράξεις που εμπλέκουν με δηλώσεις ή τοποθετήσεις μέλη του συνεταιρισμού” να επιμερίζεται και να παρακρατείται από τα μέλη.

Share it