Search

Έβαλε 7 στο Ασπρονέρι και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή ο Ορέστης Ορεστιάδας

Με 7 γκολ φιλοδώρησε τον ουραγό της βαθμολογίας Ατρόμητο Ασπρονερίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από τις ΑΕ Διδυμοτείχου και Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου που συγκατοικούν στην κορυφή.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή άνοιξε ο Δημήτρης Πασχαλίδης στο 16΄με σουτ από πλάγια θέση, ενώ ο Ανέστης Παπαγιαννίδης στο 23΄με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0. Ο Δημήτρης Τρανόπουλος στο 29΄ με πολύ όμορφο σουτ από πλάγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Χρύσανθος Μεμούρης στο 30΄ στο 4-0 με κοντινό πλασέ. Στο 38΄ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά αυτή τη φορά έβαλε το 5ο γκολ της ομάδας του και δεύτερο δικό του, ενώ στο 77΄έκανε χατ τρικ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Παπαγιαννίδης με προβολή στο 87′.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Γιώργος Αραμπατζής): Μπεχτσούδης, Αλεξακούδης (61΄ Ελευθεριάδης), Ντινούδης, Τζουμακίδης (76΄ Μαργαρίτης Β.), Πετρόπουλος, Καστρινός (61΄ Κυλιτζίδης), Τρανόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, Μεμούρης, Παπαγιαννίδης.

Ατρόμητος Ασπρονερίου (Δημήτρης Δελήμπεης): Αθανάσουλας, Παρασχούδης Γ. (40′ λ.τρ. Δροσίδης), Τσομπανούδης, Γαβριηλάκης, Μπάτζιος, Παρασχούδης Β., Ναζίρης, Πεχλιβανούδης, Καμπουρούδης, Φουτζιτζούδης, Μπέντσης (60′ λ.τρ. Σιάτρας).

Διαιτητής: Σαββούδης – Βοηθοί: Κίτσος Χρ. & Χρηστίδου

Share it