Search

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, νίκησε και την Ελπίδα Σαπών και έκανε το 9 στα 9!

Την ένατη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής φιλοξένησε την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι για μία ακόμη αγωνιστική απέδειξαν την ποιότητά τους, διατηρώντας παράλληλα την πρωτιά στη βαθμολογία, παρά την αξιόλογη προσπάθεια των φιλοξενουμένων.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό, με την Ελπίδα να ψάχνει γκολ στις αντεπιθέσεις και τον ΠΑΟΚ να απειλεί δις με τον Φλέγγα με σουτ του παίκτη στο 22′ και στο 31′. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές” και πέτυχαν κατευθείαν τέρμα, με τον Ερκάν στο 52′, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Φλέγγας στο 75′. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να μειώσουν στο σκορ, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Πασχάλη στο 81′, με τους παίκτες της Ελπίδας να έχουν παράπονα πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή σε δεύτερο χρόνο.

Συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Τσακαλίδης, Γιαπρακτσής, Λεβεντέλης, Ζουμπιάδης, Ξενάκης, Μορφακίδης, Ταμάμης, Αμέτ Ερκάν(90+2΄Καλαντζής), Φλέγγας, Μιχαλακέλης (10΄λ.τρ. Αραμπάς)

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Μανουσάκης, Χαραλαμπίδης, Πασσάς(66΄Βαϊόπουλος), Ρούφος, Γεωργοσούλης, Βελημβασάκης, Καραθανάσης, Πασχάλης, Καραμπάτσιος, Πάλι (71΄Κομνηνός)

Share it