Search

Η διπλή Πανελλήνια πρωτιά του Ορφέα Ξάνθης με την εκτός έδρας παρουσία του!

Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του Ορφέα Ξάνθης, αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Βατόλλακου έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Ορφέα να διατηρήσει το αήττητο που διατηρεί μετά απο 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις αλλά και για ακόμη ένα ματς να μην δεχτεί γκολ, επιδόσεις που τον φέρνουν στην κορυφή και στις δύο κατηγορίες  σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Φυσικά στην συγκεκριμένη λίστα παίρνουμε δείγμα απο πρωταθλήματα που η δράση έχει προχωρήσει δηλαδή τους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής και την Super League.

Όσον αφορά το αήττητο πέρα απο τον Ορφέα σε Εθνικό πρωτάθλημα αήττητες μετά απο 5 αγώνες είναι επίσης οι Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη, Ιωνικός και Ερμής Ζωνιανών. Η ομάδα της Δράμας που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ορφέα μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας πετύχει 11 τέρματα και δεχτεί 3. Η ΑΕ Καραϊσκάκη που βρίσκεται στον 2ο όμιλο μετρά 2 νίκες και 3 ισοπαλίες με 4 τέρματα υπέρ και 1 κατά. Ο Ιωνικός που βρίσκεται στον 4ο όμιλο μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία μακριά απο την έδρα του έχοντας πετύχει 10 τέρματα και δεχτεί 2, ενώ στον ίδιο όμιλο και ο Ερμής Ζωνιανών παραμένει αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και 7 τέρματα υπέρ και 4 κατά.

Η ομάδα του Ορφέα μετά απο πέντε ματς μετρά 2 νίκες με Καλαμαριά και ΑΕ Ποντίων και 3 ισοπαλίες με Καρδία, Καβάλα και Απόλλων Παραλιμνίου, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει σκοράρει τρία τέρματα διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Μάλιστα αυτό το γεγονός δίνει στον Ορφέα μια ακόμη πρωτιά αυτή την φορά μόνος του, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα σε Εθνικό πρωτάθλημα πάντα, που μετά απο πέντε ματς δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τέρμα δείγμα τόσο της εξαιρετικής αμυντικής του τακτικής αλλά και των εξαιρετικών κίπερ του κυρίως του Γιάννη Ρούφου αλλά και του Θεόδωρου Αθανασίου όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί στο Παραλίμνιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως καμία ομάδα τόσο στην μεγάλη κατηγορία όσο και στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μετά απο τόσο παιχνίδια. Στην δεύτερη θέση μετά τον Ορφέα είναι η ΑΕ Καραϊσκάκη που έχει δεχτεί ένα τέρμα, ενώ στην τρίτη θέση με δύο τέρματα παθητικό είναι οι Ολυμπιακός, Νέστος Χρυσούπολης, Αιολικός, Φωστήρας, Ιωνικός, Άγιος Ιερόθεος

 

 

Share it