Search

LIVE: ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βέβαια των εκτός έδρας αγώνων του Ορφέα Ξάνθης με την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου και της Δόξας Προσκυνητών με το Νέστο Χρυσούπολης. Το live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής. 

Πάμε να θυμηθούμε το πρόγραμμα της 10ης στροφής, με όλα τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 15:00

Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας
Απόλλων Παραλιμνίου – Εορδαϊκος
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών
Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς
Νάουσα – ΑΠΕ Λαγκαδά
ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης
Μακεδονικός Φούφα – Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: ΑΟ Καβάλας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

14:30 Πάμε σιγά σιγά στις ενδεκάδες των αγώνων ξεκινώντας από αυτόν της Δόξας Προσκυνητών με τον Νέστο στην Χρυσούπολη.

Νέστος Χρυσούπολης: Σαμουλίδης, Καζαντίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Λασπατζής, Φαμπιόλ, Μαζιώτης, Παναγιοτόπουλος, Αποστολίδης, Μιχαλάκης.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης.

14:35 Πάμε και σε αυτές του παιχνιδιούν του Ορφέα με την ΑΕ Ποντίων στα Γρεβενά.

ΑΕ Ποντίων: Νομικός, Σπηλιώτης, Περσιώτης, Τσαγκαλίδης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας, Μπιζιώνας, Μπλάντος, Αντωνιάδης, Κοτσατίσογλου, Μπιμπίρης.

Ορφέας Ξανθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος.

14:55 Συννεφιασμένος ο καιρός στη Χρυσούπολη, περίπου 150 άτομα βρίσκονται στις εξέδρες για να δούνε τον αγώνα του Νέστου με τη Δόξα Προσκυνητών. Συννεφιά με 11 βαθμούς στα Γρεβενά.

15:01 Έναρξη σε όλα τα ματς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

15:05 Χαμένο πέναλτι για την ΑΕ Ποντίων! Ο Χακή Τζαμπάζ ανέτρεψε τον Κοτσατίσογλου, ο ίδιος το εκτέλεσε, αλλά ο γκολκίπερ του Ορφέα Ρούφος, απέκρουσε κρατώντας το μηδέν!

15:10 Χαμένη ευκαιρία για το Νέστο Χρυσούπολης! Ο Αποστολίδης έφυγε στο τετ α τετ με τον Περτσά, αλλά ο γκολκίπερ των Προσκυνητών απέκρουσε. Στην αντεπίθεση το σουτ του Βάσκου φεύγει λίγο άουτ.

15:16 Ευκαιρία για το Νέστο Χρυσούπολης. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαζιώτη, ο Περτσάς σώζει και πάλι τη Δόξα καθώς βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και αυτή βρίσκει στο δοκάρι και φεύγει κόρνερ.

15:19 Αναγκαστική αλλαγή για τους Προσκυνητές. Στη θέση του Σιδηρόπουλου που τραυματίστηκε μπαίνει ο Εμρέ. Στην επόμενη φάση εκτός εστίας φεύγει το σουτ του Δραγανίδη.

15:22 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Ξαντινίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Λαζαρίδης πλάσαρε και οι αμυντικοί των Ποντίων έδιωξαν πάνω στη γραμμή τη μπάλα.

15:25 Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν φέτος τους Προσκυνητές, με τον Σιδηρόπουλο που αποχώρησε από το ματς να έχει χτυπήσει μετά από κόντρα στο γόνατο και αυτή τη στιγμή να μεταφέρεται στο κοντινότερο νοσοκομείο.

15:26 Κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, μπλόκαρε εύκολα ο Περτσάς.

15:30 Γκολ στη Χρυσούπολη, Νέστος – Προσκυνητές 1-0. Μετά από λάθος στην άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής σκόραραν οι γηπεδούχοι.

nestos-proskinites

15:33 Σπουδαία ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών με τον Κλη, αποκρούει δύσκολα ο Σαμουλίδης σε κόρνερ.

15:36 Ακόμα μία φορά ο Παναγιωτόπουλος βγαίνει μόνος του απέναντι στον Περτσά, αποκρούει και πάλι ο πορτιέρο της Δόξας που είναι πολύ καλός μέχρι στιγμής.

15:48 Ημίχρονο στα ματς. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0 & ΑΕ  Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

16:02 Αλλαγή με το ξεκίνημα του β’ μέρους για το Νέστο Χρυσούπολης, έξω ο Φαμπιόλ και μέσα ο Κοντογιάννης.

16:03 Γκοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Μελισσόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή βάζει μπροστά στο σκορ την θρακιώτικη ομάδα!

16:07 Μέχρι στιγμής στα ματς του 1ου ομίλου:

Καμπανιακός-ΑΟ Καρδίας 4-2
Απόλλων Παραλιμνίου-Εορδαϊκός 2-1
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών 1-0
Δόξα Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς 1-2
ΦΑΣ Νάουσα-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0
ΑΕΠ Βατόλακκου-Ορφέας Ξάνθης 0-1
Μακεδονικός Φούφα-Αλμωπός Αριδαίας 0-0
Ρεπό: Καβάλα

16:10 Επικίνδυνη αντεπίθεση από πλευράς Νέστου, ο Μουζασβίλι απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ.

16:14 Γοοοοοοοοολ για τον Ορφέα και 2-0 μέσα στα Γρεβενά! Ο Μελισσόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Ξαντινίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα! Ακόμα πιο κοντά στη νίκη η ομάδα της Ξάνθης.

16:20 Νέα επέμβαση του Περτσά! Ο γκολκίπερ της Δόξας Προσκυνητών λέει «οχι» στο σουτ του Παναγιωτόπουλου που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.

16:23 Από αντεπιθέσεις προέρχονται οι περισσότερες φάσεις για το Νέστο, με τη Δόξα Προσκυνητών να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία.

16:26 Γκολ για το Νέστο Χρυσούπολης και 2-0. Μετά από κεφαλιά πάσα του Μαζιώτη, ο Παναγιωτόπουλος σκοράρει κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών. Έντονες οι υποψίες για οφσάιντ στη φάση αυτή.

16:31 Η ατυχία για τους Προσκυνητές συνεχίζεται! Στο δοκάρι το σουτ του Δημητριάδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πηγαίνει πάνω στον τερματοφύλακα που μπλοκάρει.

16:33 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών, στη θέση του Δημητριάδη μπαίνει ο Γιαννακιτσίδης.

16:35 Γκοοοοοοοολ για τη Δόξα! Ο Τρίχας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, απομακρύνει τη μπάλα η άμυνα, αποδέκτης γίνεται ο Μουζασβίλι ο οποίος σκοράρει με ωραίο σουτ μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα της Ροδόπης! Το δικαιούνταν το γκολ αυτό η Δόξα που τώρα πια ψάχνει την ισοφάριση.

16:37 Μεγάλη ευκαιρία με τον Βάσκο για τους Προσκυνητές, αποκρούει σωτήρια ο Σαμουλίδης.

16:38 Ο Κατρανίτσας στη θέση του Καρά Αλή για τον Ορφέα.

16:50 Λήξη των αγώνων. Τελικά: ΑΕ Ποντίων – Ορφέας  Ξάνθης 0-2 & Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 2-1.

Παράπονα για τη διαιτησία έχει η Δόξα Προσκυνητών και κυρίως για το δεύτερο γκολ του Νέστου το οποίο ήταν οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, σε λίγο ακολουθούν όλα τα τελικά του 1ου ομίλου και η βαθμολογία… 

 

Share it