Search

Στην ΑΕ Κομοτηνής -και πάλι- το θρακιώτικο ντέρμπι …

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε σήμερα (27/11) η ΑΕ Κομοτηνής επί της ΓΕ Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη και όχι στην Κομοτηνή, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και για τον θεσμό του κυπέλλου. Τι κύπελλο, τι πρωτάθλημα, ο Ανέστης Γιαννακόπουλος ήταν πάλι αυτός που επικράτησε έναντι του παιδικού του φίλου, Ιπποκράτη Δήμητσα, με την ΑΕ Κομοτηνής να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

γιαννακο

Απ’ το πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο την πρόκριση και είχαν το προβάδισμα απ’ την αρχή. Καλύτερες επιλογές στην επίθεση και αρκετοί πόντοι από κόντρα μπάλες επέτρεψαν στην ΑΕ Κομοτηνής να διατηρήσει ένα προβάδισμα, το οποίο μετέτρεψε σε κατοχύρωση του πρώτου σετ το οποίο κατέκτησε με 20-25.

dsc_0307

Οι παίκτες του ιπποκράτη Δήμητσα, έδειξαν να αφυπνίζονται στο δεύτερο και κατάφεραν βελτιώνοντας την υποδοχή  αλλά και τις επιθετικές τους επιλογές, να προηγηθούν με 9-4 και 13-7, όμως η ΑΕ Κομοτηνής μ’  ένα εντυπωσιακό σερί 4-12, μετέτρεψε το σκορ, στο υπέρ της 17-19. Παρά την πίεση των γυπεδούχων οι αθλητές του Ανέστη Γιαννακόπουλου πήραν και το δεύτερο σετ με 24-26.

dsc_0309

Στο τρίτο πια οι παίκτες της ΓΕ Αλεξανδρούπολης δεν είχαν τις ψυχικές κυρίως δυνάμεις να κυνηγήσουν την ολική ανατροπή και παραδόθηκαν στους φιλοξενούμενους που κατέκτησαν το σετ με 18-25.

dsc_0272

Τα σετ: 20-25, 24-26, 18-25

ΓΕ Αλεξανδρούπολης (Ιπποκράτης Δήμητσας): Αλεξάκης, Φλερτρούρης, Πετρίδης, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Γατέλας, λ-Ποιμενίδης/Τιάκας,  Λεωνιδόπουλος,  Μπελέζης

ΑΕ Κομοτηνής (Ανέστης Γιαννακόπουλος): Μαρούτσης, Λαχτάρας, Χατζηβλασίου, Δημόπουλος, Χρυσοστόμου, Λιοτατής, λ-Βαργεμιτζιδάκης/Χρηστουηλίας, Τερζόπουλος

 

Share it