Search

Ένα λάθος των παικτών της και ένα διαιτητικό κόστισαν στη Δόξα Προσκυνητών την ήττα στη Χρυσούπολη

Την ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Νέστου Χρυσούπολης έχασε η Δόξα Προσκυνητών, που ναι μεν δεν ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά αν είχε σταθεί πιο αποτελεσματική και πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς, αντί για την ήττα με 2-1.

Λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα ο Νέστος άνοιξε το σκορ μετά από λάθος στην άμυνα των Προσκυνητών. Νωρίτερα ο κ. Κλειτσιώτης είδε τον Σιδηρόπουλο να φεύγει τραυματίας από το ματς με χτύπημα στο γόνατο και να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής ήταν για ακόμα ένα ματς οι Λειβαδιώτης (παρουσιάστηκε φαντάρος και επιστρέφει γύρω στις 10/12) και Λεφής (επίσης με πρόβλημα στο γόνατο). Μάλιστα, ο Σιδηρόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν έκαναν κάποιες κινήσεις καθώς στο σημείο που είχε χτυπήσει είχε πρηστεί, ενώ αύριο θα περάσει από μαγνητική εξέταση.

Με αυτές τις απουσίες λοιπόν στην αμυντική της γραμμή να παίζουν ρόλο και παρ’ όλο που ο Περτσάς ήταν εκπληκτικός απομακρύνοντας πολλές φορές τον κίνδυνο, η Δόξα δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 70′, φάση πάντως στην οποία ο βοηθός υπέπεσε σε λάθος καθώς δεν είδε το οφσάιντ στην κεφαλιά πάσα του Μαζιώτη στον Παναγιωτόπουλο. Η ομάδα της Ροδόπης μείωσε 10 λεπτά μετά σε 2-1 με τον Μουζασβίλι ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ένα διώξιμο των αμυντικών του Νέστου και σούταρε νικώντας τον Σαμουλίδη. Στα τελευταία λεπτά οι Προσκυνητές, που είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και τις κλασσικές ευκαιρίες στο β’ μέρος, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων κράτησε το 2-1 για την ομάδα του σε σουτ του Βάσκου.

Ο Κίτσος συμπλήρωσε κάρτες και χάνει το ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Καμπανιακό από το οποίο θα λείψει σίγουρα ο Λειβαδιώτης, δύσκολα θα προλάβει ο Λεφής, ενώ αναμένονται οι εξετάσεις του Σιδηρόπουλο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Σαμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Λασπατζής, Φαμπιόλ (46′ Κοντογιάννης), Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος (81′ Βακιρτζής), Αποστολίδης, Μιχαλάκης (90+1 Τσάκωνας).

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Σιδηρόπουλος (18′ λ.τρ. Εμρέ), Κελεσίδης, Μουζασβίλι (83′ Μανδύλας), Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης (76′ Γιαννακιτσίδης).

 

Share it