Search

Με το δεξί η πρεμιέρα του Δημοκρίτειου στην Β’ Εθνική με διπλό στην Δράμα

Σήμερα στο γήπεδο της Δράμας έγινε το παιχνίδι ανδρών μεταξύ της ΟΛ.Α Δράμας και του Α.Σ Δημοκρίτειου της Κομοτηνής που αγωνίζονται στον 5ο όμιλο της Β εθνικής κατηγορίας του χάντμπολ.

Οι παίκτες του Δημοκρίτειου ήθελαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι όπως και έγινε αφού στο πρώτο 5λεπτο είχαν ήδη διάφορα 4 τερμάτων. Το παιχνίδι ήταν βασισμένο στις γρήγορες επιθέσεις του Δημοκρίτειου και στο σετ παιχνίδι της Ο.ΛΑΔ η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιχτών της, δεν κατάφερε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού να πλησιάσει στο σκορ αφού παρά την άκακη λειτουργιά της άμυνας του Δημοκρίτειου σε ορισμένα χρονικά σημεία, οι τερματοφύλακες του, Απαζίδης και Λαγόπουλος δήλωσαν παρόν και διόρθωναν τα λάθη των συμπαικτών τους.

Τελικό σκορ 20-40 υπέρ του Δημοκρίτειου, μιας ομάδας που επαναδημιουργήθηκε από την αρχή φέτος και έδειξε αρκετά θετικά σημάδια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την επίθεση των ομάδων από μεριάς Δημοκρίτειου διακρίθηκαν οι Κούπης με 6 γκολ, Ξανθόπουλος 9 γκολ και Γκουντούλας με 11. Από μεριάς Ο.ΛΑΔ ο Πετρίδης με 9 γκολ.

Ο.ΛΑ.ΔΡΑΜΑΣ: Τσαλιδης,Μπαγλιατσας(3),Αβραμιδης,Αντωνιου(1),Ασλανιδης(2),Πετριδης(9),Γεωργιαδης(4).Τσαπακιδης(1),Καμπαταγης,Ναζλιδης,Χαρισκου

Α.Σ Δημοκριτειο: Κουπης(6),Γκουντουλας(11),Γκαντιας(2),Τζουμανης,Ντοι(4),Σακκος(2),Βαρδακας(2),Πατσιαβας(1),Ξανθοπουλος(9),Γιαννουλας(2),Βελκοπουλος(1),Απαζιδης(ΤΦ),Λαγοπουλος(ΤΦ)

Share it