Search

Ασταμάτητος ο Ορφέας Ξάνθης που πέρασε και απο τα Γρεβενά! Διατήρησε το μηδέν παθητικό

Ούτε η ΑΕ Ποντίων φάνηκε ικανή να σταματήσει την εντυπωσιακή πορεία του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τους Ξανθιώτες να κερδίζουν με 2-0, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν παθητικό για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ορφέα μια και στο 5′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωσταντίσογλου απο τον Χακή Τζαμπάζ, με τον παίκτη που το κέρδισε να το εκτελεί ο ίδιος με τον Ρούφο να διατηρεί το μηδέν παθητικό αποκρούοντας το. Στο 21′ οι παίκτες του Ορφέα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Λαζαρίδη να μην μπορεί να κερδίσει τον Νομικό με το μηδέν να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μόλις στο 49′ πήραν κεφάλι στο σκορ με  τον Μελισσόπουλο με σουτ έξω από την περιοχή να βάζει μπροστά στο σκορ την θρακιώτικη ομάδα. Μάλιστα 8′ λεπτά αργότερα οι Ξανθιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο πρωταγωνιστής του Ορφέα Νίκος Μελισσόπουλος ανετράπη στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των Ξανθιώτων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Ξαντινίδης που έκανε το 0-2, σκορ που διατήρησαν με άνεση οι παίκτες του Ορφέα μέχρι το φινάλε ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής και παράλληλα διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας για ακόμη ένα ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πάνος με βοηθούς τους Λίοντο και Γιώτη της ΕΠΣ Ηπείρου.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Στ. Κωστογλίδης): Νομικός, Σπηλιώτης (57’ Τζερεμές), Περσιώτης, Τσαγκαλίδης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας (62’ Ζαχαριουδάκης), Μπιζιώνας, Μπλάντος (73’ Μπογδόπουλος), Αντωνιάδης, Κοτσατίσογλου, Μπιμπίρης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(35’ Χαλήλ Ιμπράμ), Καρά Αλή (78’ Κατρανίτσας), Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Λαζαρίδης(43’ Θεοδωρίδης), Μελισσόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it