Search

Με τους στρατευμένους αλλά χωρίς Τουγιάλ πάει στα Γρεβενά ο Ορφέας! Η 18αδα των Ξανθιωτών

Με την σημαντική προσθήκη των Γιώργου Κατρανίτσα και Θόδωρου Τορομανίδη αλλά χωρίς τον τραυματία Τουγιάλ Μουμίνογλου θα παραταχθεί την Κυριακή ο Ορφέας Ξάνθης στην αναμέτρηση με την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου στα Γρεβενά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ορφέα που μαζί με τον Αθανασίου υπηρετούν το στρατιωτικό τους στα Γρεβενά, θα ενισχύσουν την αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας. Σε αντίθεση με την πολύ σημαντική απουσία του Μουμίνογλου Τουγιάλ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΠ και εκτιμήθηκε πως είναι προτιμότερο να μην υπάρξει ρίσκο με ενδεχόμενη υποτροπή. Εκτός έμεινε και ο Γιάννης Καραγκιόζης που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του απο το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας θα μαζευτεί το πρωί της Κυριακής στο Fresh Co και θα αναχωρήσει στις 7:45. Την 18μελή αποστολή του Ορφέα απαρτίζουν οι: Ρούφος, Μαυρόπουλος Γ.,  Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Μακράκης, Μαλαδένης, Τζαμπάζ Χακή, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Λαζαρίζης, Μελισσόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Χαραλαμπίδης και Ξαντινίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it