Search

Αργυρά μετάλλια για Μήτκα και Βασιλειάδου στο OPEN της Βέροιας!

Επιτυχημένο ήταν και το ανοικτό πρωτάθλημα της Βέροιας για τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Φάρου, καθώς τόσο ο Κίμωνας Μήτκας του Εθνικού, όσο και η Θεοδώρα Βασιλειάδου από τον Έβρο που αγωνίζεται φέτος ως δανεική στον Ολυμπιακό, πήραν αργυρό μετάλλιο!

Διαβάστε τι έγινε στη Βέροια μέσα από το δελτίο Τύπου του Εθνικού:

«Με την κατάκτηση δύο μεταλλίων και μάλιστα αργυρών επέστρεψε η αποστολή του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης από το πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της Βέροιας. Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας φιλοξενήθηκε στις 19 – 20 Νοεμβρίου το έκτο κατά σειρά τουρνουά που έχει εντάξει στο καλεντάρι της η ελληνική ομοσπονδία και ήταν και το πολυπληθέστερο έως τώρα αφού αρίθμησε 253 συμμετοχές αθλητών – τριων από κάθε άκρη της Ελλάδος. Η αποστολή των δύο ομάδων της Αλεξ/πολης που ουσιαστικά είναι σαν μία ομάδα από φέτος λόγω της απόλυτης συνεργασίας που έχουν σε όλους τους τομείς, συμμετείχε στο τουρνουά με 23 αθλητές και αθλήτριες.

Λίγο έλειψε να μπούν στο λεωφορείο δύο κύπελλα αφού οι ισάριθμοι τελικοί χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Στην κατηγορία των παμπαίδων (έως ΣΤ’ Δημοτικού) είχαμε τον ” γνώριμο ” πλέον τελικό ανάμεσα στο Νο 1 της κατηγορίας Αλέξανδρο Μαδέση από την Αθήνα και το ” παιδί θαύμα ” και Νο 2 της Ελλάδος Κίμωνα Μήτκα από την Αλεξανδρούπολη. Ο Κίμωνας βρέθηκε 0 – 2 πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 2 – 2 πρόσθεσε άγχος στον Αλέξανδρο και λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο. Στην κατηγορία των κορασίδων ( έως Γ’ Γυμνασίου) η αλεξανδρουπολίτισσα Θεοδώρα Βασιλειάδου (αγωνίζεται δανεική φέτος στον Ολυμπιακό) αφού κατάφερε να μπει στον τελικό αποκλείοντας το Νο 1 του ταμπλό με το επιβλητικό 3 – 0 σκορ στον ημιτελικό λίγο έλειψε να λυγίσει και το Νο2 του τουρνουά χάνοντας με 3 – 1 σετ σε ένα πολύ κλειστό και αμφίρροπο τελικό.

Εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ καλά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες της αποστολής. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μικροί αθλητές – τριες μαζί με τους προπονητές, τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και τη διοίκηση έστηναν μία αυτοσχέδια κερκίδα κάθε φορά που αγωνιζόταν κάποιος συμπαίκτης τους και με τον τρόπο αυτό του ανύψωναν το ηθικό και ερχόταν τις περισσότερες φορές το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στους αγώνες είναι ο Ανδρέας Καραφύλλης, η Ελισάβετ Χατζηκύρκα, ο Νικηφόρος Μύρος, ο Βασίλης Μπίκος, ο Χρήστος Μπανταλίδης, ο Παναγιώτης Κυραδενίδης, ο Σταύρος Γκιλάκης, ο Ηλίας Σταματόπουλος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Φίλιππος Τσίτσιος, ο Νίκος Κάλλιας ο Θοδωρής Σωτηράκης, ο Απόστολος Παπαδανιήλ, ο Πρόδρομος Γκογκάκης, ο Νίκος Μαρασλής, ο Γιάννης Πιστόλας, ο Γιώργος Κάλλιας, ο Βαγγέλης Δερνεξής, ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο Φίλιππος Παπαχρήστου και η Κωνσταντίνα Πιστόλα.

Οι προπονητές του αλεξανδρουπολίτικου team που μετέβησαν στην Βέροια, Ανδρέας Νικολακάκης, Άγγελος Τσίμας, Δάφνη Δεληγιάννη, Παναγιώτα Μούρου και Παύλος Τελόπουλος όπως επίσης και ο αρχηγός αποστολής και έφορος του τμήματος Δημήτρης Κυραδενίδης γέμισαν με χαμόγελα και αισιοδοξία αφού βλέπουν συνεχώς τους κόπους τους να ανταμείβονται».

Share it