Search

Γκολ και θέαμα απο την Εθνική Ελλάδας με “πεντάρα” στην Κύπρο μπροστά σε λίγο κόσμο!

Νικήτρια με σκορ 5-1 αναδείχτηκε η Εθνική Ομάδα γυναικών απέναντι στην ομόλογή της από την Κύπρο στην πρώτη από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ΔΑΚ. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν λιγότεροι από 100 φίλαθλοι οι οποίοι σε γενικές γραμμές απόλαυσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις γύρω από τις δύο εστίες.

Όπως αναφέρει ο paratiritis-news.gr στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα, στο 10΄, η Εθνική Ελλάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ όταν ύστερα από τη σέντρα της Παντελιάδου από αριστερά, η Παπαδοπούλου μόνη της στη μικρή περιοχή έπιασε ανενόχλητη την κεφαλιά, κάνοντας το 1-0.

Στο 16΄ η Εθνική Ελλάδας θα διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν η Σιδηρά θα εκτελέσει απευθείας το κόρνερ, με τη Χρήστου για την Κύπρο να προσπαθεί διώξει την μπάρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 28΄ και πάλι η Σιδηρά θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Χρήστου.
Στο 39΄ ήταν η σειρά της Κύπρου να σκοράρει, όταν η Γιάννη στο ύψος του πέναλτι, ύστερα από συρτή σέντρα από δεξιά, θα πιάσει το σουτ βρίσκοντας δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ξεκίνησε όπως ακριβώς και στο πρώτο. Η Ελλάδα μπήκε δυνατά από την ανάπαυλα και διεύρυνε το σκορ μόλις στο 46΄. Όλα ξεκίνησαν από λάθος της άμυνας της Κύπρου με την μπάλα να φτάνει στη Νάτη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η οποία με πλασέ θα κρεμάσει την τερματοφύλακα της Κύπρου.
Στο 58΄ η Παπαδοπούλου θα εκτελέσει το φάουλ από δεξιά με τις αμυντικούς της Κύπρου να διώχνουν σε κόρνερ.

Στο 59΄ η Κύπρος θα «ξετυλίξει» ωραία αντεπίθεση με την Αντωνίου να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, όμως η Πελετίδου κατάλαβε την κίνηση και βγήκε γρήγορα έξω από τη μεγάλη περιοχή της, διώχνοντας την μπάλα.
Στο 70΄ η ομάδα της Ελλάδας θα σκοράρει ξανά, όταν μέσα στη μικρή περιοχή ύστερα από αριστερή σέντρα η Κοκοβιάδου θα κάνει ανενόχλητη την κεφαλιά ψαράκι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Κύπρου για τέταρτη φορά.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 93΄ η Ελλάδα θα κάνει 5 τα τέρματά της και πάλι με κεφαλιά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η Σπυριδωνίδου θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ελλάδα (Κάβουρας): Πελετίδου, Κακαμπούκη, Κυδωνάκη, Κοκοβιάδου, Σιδηρά, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Δημητρίου, Παπαδοπούλου, Κοτσάκη, Νάτη.

Κύπρος (Βασιλείου): Χρήστου, Ιωάννου, Παφίτη, Γιάννου, Βιολάρη, Μιχαήλ, Αντωνίου, Χρυσοστόμου, Παπαδοπούλου, Γεωργίου Ξ., Σάββα.

Share it