Search

LIVE: Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα, Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής του 1ου της Γ’ Εθνικής και βέβαια τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Δόξας Προσκυνητών με τη Νάουσα και του Ορφέα Ξάνθης με τον Αλμωπό Αριδαίας. Το Live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής με όλα τα ματς να αρχίζουν στις 15:00

Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης
Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας
Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα
Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΕ Ποντίων
Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας
ΑΟ Καρδίας – Απόλλων Παραλιμνίου
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

14:50 Πάμε στις συνθέσεις ξεκινώντας από το ματς του Ορφέα.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Μελισσόπουλος, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Λαζαρίδης, Μουμίνογλου.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιμτσιρίδης, Κώνστας.

15:00 Άρχισαν τα ματς της Γ’ Εθνικής. Σε λίγο θα έχουμε και τις ενδεκάδες από το Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα.

15:10 Δέκα λεπτά συμπληρωμένα χωρίς κάτι το σημαντικό στα ματς του 1ου ομίλου.

15:12 Πρώτη καλή στιγμή στην Ξάνθη και είναι για τον φιλοξενούμενο Αλμωπό. Σουτ του Ελευθεριάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Ορφέα Ρούφος.

15:14 Πάμε και στις συνθέσεις του αγώνα της Δόξας Προσκυνητών:

Δόξα Προσκύνητων: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Μουζασβίλι, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Ιωαννίδης, Βάσκος, Κλης, Εμρέ.

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Γιαννόπουλος, Κασμερίδης, Μπρέγκου, Χατζόπουλος, Κωτσόπουλος, Ζούρκος, Νύρλας, Σαμαρόπουλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος.

15:17 Πρώτη καλή φάση για τον Ορφέα. Ο Μελισσόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στη φάση αυτή οι του Ορφέα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε επαφή του αντίπαλου τερματοφύλακα με τον Ξαντινίδη που είχε μπει επίσης στη φάση.

15:18 Γκολ για τη Νάουσα στην Κομοτηνή και 0-1. Ο Κωτσόπουλος μετά από λάθος της άμυνας των Προσκυνητών ανοίγει το σκορ.

15:27 Το σκορ έχει ανοίξει και η Καβάλα, που προηγείται 1-0 μέσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

15:32 Γκολ έχει βάλει και η Δόξα Δράμας που προηγείται εκτός έδρας 1-0 του Εορδαϊκού.

15:38 Δύο φάσεις για τη Νάουσα με τον σκόρερ Κωτσόπουλο και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα έφυγε άουτ.

15:40 Γρήγορος ρυθμός, αλλά χωρίς κάποια μεγάλη φάση στην Ξάνθη. Στο 37′ ο Τουγιάλ δοκίμασε ένα συρτό σουτ που μλόκαρε ο πορτιέρο της Αριδαίας, ενώ στο 40′ ένα σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη έφυγε ψηλά άουτ. Περίπου 200 ατομα βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου.

15:47 Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Μουμίνογλου εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαυρόπουλος με προβολή έγραψε το 1-0 στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου.

15:48 Ημίχρονα στα παιχνίδια. Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα 0-1 & Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 1-0.

16:05 Έναρξη β’ μέρους στα ματς. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου στην Ξάνθη, φάση για τον Αλμωπό Αριδαίας με τον Κώνστα να σουτάρει και τον Ρούφο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

16:14 Ευκαιρία για τους Προσκυνητές, με τον Γρηγοριάδη να αποκρούει το σουτ του Εμρέ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου ο προπονητής της Δόξας κ. Κλειτσιώτης έκανε την πρώτη του αλλαγή, με τον Γιαννακιτσίδη να παίρνει τη θέση του Ιωαννίδη, ενώ για τη Νάουσα αντί του Μπρέγκου μπήκε ο Τούφας.

16:16 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα! Ο Λαζαριδης βρήκε τον Μελισσόπουλο, αυτός σούταρε, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας και στη συνέχεια της φάσης έδιωξαν οι αμυντικοί της Αριδαίας.

16:25 Δεύτερη αλλαγή για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο Σιδηρόπουλος στη θέση του Κώνστα.

16:31 Παραμένει το 0-1 στην Κομοτηνή, μπροστά στο σκορ η Νάουσα.

proskinites-naousa

16:35 Χαμένο πέναλτι για τον Ορφέα! Ο Μουμίνογλου ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, ο Λαζαριδης έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, αλλά απέκρουσε ο Μένιος.

16:37 Με 10 παίκτες ο Αλμωπός Αριδαίας! Ο Μελισσόπουλος ανατράπηκε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Παπασυμεών ο οποίος είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Καλή εκτέλεση από τον Μελισσόπουλο στο φάουλ που ακολούθησε, σε κόρνερ με δυσκολία αποκρούει ο γκολκίπερ!

16:44 Γκολ για τον Ορφέα! Ο Μαυρόπουλος έκανε δύσκολη προσπάθεια, πέρασε τον τερματοφύλακα ο οποίος έκανε άστοχη έξοδο και έδωσε ασίστ στον Χαλήλ Ιμπράμ που απ’ το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0! Για τον Ορφέας εκτός απ’ τον Χαληλ Ιμπράμ που έχει περάσει στη θέση του Ξαντινίδη, ο Πασχαλάκης έχει μπει αντί του Μουμίνογλου.  Για την 2η αλλαγή του Αλμωπού, ο Τσιμτσιρίδης έχει αφήσει τη θέση του στον Ελευθεριάδη Θ.

16:49 Μειώνει σε 2-1 ο Αλμωπός. Δεύτερο πέναλτι στο ματς που υπέδειξε ο διαιτητής μετά από χέρι του Μαλαδένη έπειτα από ένα γέμισμα. Ο Ζαρογιάννης ευστόχησε πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας της Αριδαίας στο παιχνίδι.

16:52 Τρίτη αλλαγή για τον Ορφέα, έξω ο Λαζαρίδης και μέσα ο Κωτίδης.

16:54 Τέλος σε όλα τα ματς του 1ου ομίλου. Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1 & Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα 0-1. Σε λίγο όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, καλό βράδυ…

Share it