Search

Ισόπαλοι οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Καβάλας(+photos)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης με την Καβάλα, σε μια αναμέτρηση πάντως που οι Ξανθιώτες άξιζαν κάτι παραπάνω.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οι Ξανθιώτες μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Αραμπατζή και τον Μαρκοσιάν στα μέσα του ημιχρόνου όμως ο Σιαματάς και η άμυνα του είχαν τις λύσεις.

Στο δεύτερο οι Καβαλιώτες μπήκαν πολύ δυνατά είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 70′, και κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα με σουτ του Παπάζογλου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ξανθιώτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Περτσανίδη ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και το ματς όμως ούτε ο Γιουρούκ με κεφαλιά μετά απο κόρνερ ούτε ο Αραμπατζής με  σούτ στο φινάλε κατάφεραν να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα της Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Σταϊκίδη και Ρηγούλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Κοτσάκης, Μπαργκάν(52′ Γιουρούκ), Κούτσογλου, Χασάνογλου, Γκριγκοριάν, Ιγνατιάδης(80′ λ.τρ. Αμανατίδης) , Βαφειάδης, Αραμπατζής, Περτσανίδης, Μαρκοσιάν Χρ., Σαλήογλου(68′ Κυριάκου, 78′ Καφφετζής)

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Στ. Παπαδάκης): Σιαματάς, Ρέμπας, Μαγκαφίνης, Τσαλμάς, Καραχατζής(60′ Συμεωνίδης), Δανιηλίδης, Καλαϊτζής(79′ Κουτσογιαννάκη), Μπατάκου, Παπάζογλου(71′ Ριτσάκοφ), Πετροδημόπουλος(71′ Νικολαίδης), Αγελαστόπουλος(60′ Μαραλάγιος)

Share it