Search

Σοκ στην Ξάνθη: Τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας στο ίδιο κτίριο, την έσωσαν αστυνομικοί με πολιτικά!

Ένα ακόμη νεαρό άτομο επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του στην οικοδομή του κέντρου της πόλης, όπου έχουν σημειωθεί δύο αυτοκτονίες. 

Πρόκειται για την οικοδομή το εμπορικό κέντρο της οδού Δαγκλή και Τσιμισκή αλλά αυτή τη φορά το περιστατικό είχε αίσια κατάληξη. Μια κοπέλα 21 ετών λίγο πριν τις 8 μ.μ. της Δευτέρας ανέβηκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου  που βλέπει στην οδό Δαγκλή και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όπως ανέφεραν στο Xanthi2.gr οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

xanthi-ktirio-autoktonia1

Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας έσωσαν την κοπέλα !

Στη θέα της άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα προσπάθησαν να την μεταπείσουν ενώ η νεαρή επιχείρησε να τους μιλήσει για προσωπικό της πρόβλημα και μετά από λίγο πέρασε στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, απειλώντας να μη την πλησιάσουν.  Σε ελάχιστα λεπτά, δύο αστυνομικοί με πολιτικά εκτός υπηρεσίας, βρέθηκαν στο σημείο, ανέβηκαν στο μπαλκόνι και την ώρα που την απασχολούσαν οι περίοικοι, βρήκαν την ευκαιρία να την ακινητοποιήσουν και την σώσουν !

Άμεσα έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρο, που είχε ειδοποιηθεί. Οι άνθρωποι της Αστυνομίας επιχείρησαν να καθησυχάσουν την κοπέλα που ήταν εμφανώς ταραγμένη και, εν συνεχεία, την μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να τύχει της αναγκαίας ψυχολογικής βοήθειας και να μιλήσει για το πρόβλημα που την απασχολεί.

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it